Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (5/2)

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (5/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (5/2)

ΝΕΑ

Μία ακόμη κουραστική ημέρα ολοκληρώνεται και έφθασε η ώρα να χαλαρώσουμε με τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Το NewsAuto.gr κατέγραψε όλη την επικαιρότητα της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου και παρουσιάζει την ανασκόπηση, όπως κάθε βράδυ.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα αποκαλύψαμε δύο νέα μοντέλα, την τρίτη γενιά του πολυμορφικού Citroen C4 Picasso και τη BMW Σειρά 3 GT. Και τα δύο θα κάνουν πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Δημοσιεύσαμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το Ford Focus RS, το οποίο αναμένεται το 2015 με κινητήρα 2.3 EcoBoost ισχύος άνω των 330 PS, αλλά και τις φήμες που θέλουν τη Lamborghini Aventador Roadster να έχει… ξεπουλήσει πριν ακόμη τεθεί σε κυκλοφορία.

Παρουσιάσαμε τις πιο πετυχημένες διαφημίσεις αυτοκινήτων στο φετινό τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, το Super Bowl. Οι εταιρείες ξοδεύουν 7,5 εκατ. δολάρια για μία διαφήμιση ενός λεπτού, ελπίζοντας ότι θα εκτοξεύσουν τις πωλήσεις τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement
Advertisement

Και βέβαια καταγράψαμε όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της Formula 1 στην πίστα Χερέθ της Ισπανίας αλλά και του MotoGP στη Σεπάνγκ της Μαλαισίας.[nggallery id=1730]