Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/4)

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/4)

ΝΕΑ

Δεν είχες την ευκαιρία να καθίσεις μπροστά στον υπολογιστή σου όλη τη μέρα και νιώθεις ότι έχασες όλες τις σημαντικές ειδήσεις; Κανένα πρόβλημα, καθώς το NewsAuto.gr τις περιλαμβάνει στη βραδινή ανασκόπηση.

Advertisement
Advertisement

Σε μία ακόμη αποκλειστικότητα, παρουσιάσαμε τις επίσημες φωτογραφίες της BMW X4 Concept. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες στην έκθεση της Σαγκάης και από αυτό θα προκύψει με ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές το μεσαίο coupe SUV των Βαυαρών.

Αναλύσαμε επίσης την plug-in υβριδική έκδοση της νέας Porsche Panamera, με την εκπληκτικά χαμηλή μεικτή κατανάλωση των 3,1 lt/100 km και τις ελάχιστες εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Η αμερικάνικη Detroit Electric ξαναγεννιέται και μετά από 74 χρόνια παρουσιάζει και πάλι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το SP:01 βασίζεται σε Lotus, έχει αυτονομία 300 km, τελική 250 km/h και θα κοστίζει 135.000 δολάρια.

Δείτε μία κατασκοπευτική φωτογραφία του 7θέσιου Fiat 500XL, μάθετε ποιες δυνατότητες δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan για την εργοστασιακή αναβάθμιση στην Ελλάδα του Nissan GT-R και αφήστε τη McLaren 12C να σας πάει μία βόλτα 28 λεπτών με φόντο τα τοπία στην πολιτεία της Γιούτα.

Advertisement
Advertisement

Στην πρώτη ημέρα δοκιμών εξέλιξης του GP3 στο σιρκουί του Σίλβερστοουν τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Ευτύχιος Έλληνας. Στη Formula 1 ασχολούνται με τη φθορά των ελαστικών, όμως από την Pirelli ξεκαθαρίζουν ότι μέχρι και το Grand Prix του Μπαχρέιν δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στις γόμες.