Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Εργοστασιακή αναβάθμιση στο GT-R

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εργοστασιακή αναβάθμιση στο GT-R

ΑΓΟΡΑ

Εργοστασιακή αναβάθμιση στο GT-R

ΑΓΟΡΑ

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Νissan -επιστράτευσε την Sporteam, τον καταξιωμένο αγωνιστικό της βραχίονα, προκειμένου να εξελίξει το κορυφαίο supercar σε ένα άλλο επίπεδο! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η Nissan Sporteam – Athens προσφέρει λύσεις αναβάθμισης που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες. Με βασικό γνώμονα αυτών των μετατροπών τη διατήρηση του «χαρακτήρα» του GT-R, καθώς και της αξιοπιστίας των εργοστασιακών μερών του, προσφέρεται μια ευρεία γκάμα επιλογών με αρκετά στάδια βελτίωσης.

Για μοντέλα έως και του 2010 (με εργοστασιακή ισχύ στα 485hp), ξεκινούν από τα 520 και φτάνουν έως και τα 700 άλογα, διατηρώντας το εκπληκτικό κιβώτιο ταχυτήτων GR6 στην εργοστασιακή του μορφή και με τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα, προκειμένου να διατηρηθεί η απόκριση και οι χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων όπως στο εργοστασιακό GT-R.

Οι ακόμα πιο… απαιτητικοί ιδιοκτήτες, έχουν τη δυνατότητα μέσω μίας σειρά εξατομικευμένων προτάσεων, να διαμορφώσουν βάσει των δικών τους θέλω τις τελικές δυνατότητες του οχήματος τους.
[nggallery id=2298]

Advertisement
Advertisement