Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/2)

Ελλάδα 8:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (4/2)

ΝΕΑ

Η εβδομάδα άρχισε δυναμικά στο NewsAuto.gr, καθώς το «πρόγραμμα» περιλάμβανε νέα αυτοκίνητα, νέα μονοθέσια της Formula 1 αλλά και έγκυρη πληροφόρηση για το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα νέα μοντέλα. Αν μόλις μπήκατε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να πληροφορηθείτε άμεσα και γρήγορα για ό,τι συνέβη τις τελευταίες 24 ώρες στο χώρο της αυτοκίνησης. Απλά πατήστε πάνω στις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Advertisement
Advertisement

Αποκαλύψαμε το νέο crossover της Renault, το Scenic XMOD. Μπορεί να μην φέρει τετρακίνηση, όμως έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά πλαστικά και σύστημα πρόσφυσης Grip Xtend για κράτημα σε κάθε επιφάνεια.

Σας ενημερώσαμε για το πότε θα έρθει και με ποιους κινητήρες στην Ελλάδα το Opel Adam, αλλά και για το πόσο γρήγορο θα είναι το καυτό Kia cee’d GT με τα 204 PS. Για τους φίλους της βελτίωσης, παρουσιάσαμε το Range Rover Evoque RS250 του οίκου Kahn Design με εντυπωσιακό body kit και τροχούς 22 ιντσών.

Και βέβαια εδώ εμφανίστηκαν πρώτα τα νέα μονοθέσια των Mercedes και της Toro Rosso. Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις από την παρουσίαση της Mercedes W04 και της Toro Rosso STR8. Τέλος, μην ξεχάσετε να διαβάσετε όλο το παρασκήνιο από τα αποκαλυπτήρια της νέας Red Bull Racing RB9, από τον απεσταλμένο του NewsAuto.gr στην Αγγλία, Πάνο Σεϊτανίδη.[nggallery id=1715]

Advertisement
Advertisement