Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (31/1)

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (31/1)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (31/1)

ΝΕΑ

Φθάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου και το NewsAuto.gr κάνει την ανασκόπηση της ημέρας, συγκεντρώνοντας όπως κάθε βράδυ τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πατήστε απλά πάνω σε κάθε σύνδεση και θα μάθετε περισσότερα για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Advertisement
Advertisement

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου αποκαλύψαμε όλες τις λεπτομέρειες της νέας Ferrari F150, όπως είναι η κωδική ονομασία του κορυφαίου μοντέλου στη γκάμα των Ιταλών. Παρουσιάσαμε τα σχέδια της Volkswagen για θυγατρική με φθηνά αυτοκίνητα, στα πρότυπα της Dacia, αλλά και τις διαβεβαιώσεις του Σέρτζιο Μαρκιόνε ότι η Fiat δεν θα σταματήσει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ιταλία.

Σήμερα είχαμε δύο αποκλειστικά θέματα εδώ στο NewsAuto: Τα μελλοντικά σχέδια της Renault για άλλα crossover, μεγαλύτερα του Captur, αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από την πεντάθυρη εκδοχή του Kia cee’d GT με τα 204 PS. Και επειδή εδώ στο NewsAuto.gr αγαπάμε όσο και εσείς την ταχύτητα, παραθέσαμε τις πληροφορίες για ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του Audi RS6 Avant, με απόδοση πάνω από 600 PS!

Η σημαντικότερη είδηση από το χώρο της Formula 1 ήταν η παρουσίαση του μονοθεσίου της McLaren, της ΜΡ4/28, την οποία μεταδώσαμε σε απευθείας σύνδεση. Δείτε και πάλι το σχετικό video.[nggallery id=1680]

Advertisement
Advertisement