Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Έρχονται και άλλα Renault SUV

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Έρχονται και άλλα Renault SUV

ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Έρχονται και άλλα Renault SUV

ΝΕΑ

Απαντώντας στις ερωτήσεις του NewsAuto.gr, ο Λόρενς Βαν ντεν Άκερ αποκάλυψε ότι μετά το Captur θα ακολουθήσουν και άλλα crossover από τη Renault. «Θα υπάρξει μία οικογένεια με μοντέλα crossover, πολύ ελκυστικά και μοναδικά. Θα δώσουμε στο καθένα ξεχωριστή προσωπικότητα και θέση στη γκάμα της εταιρείας», μας δήλωσε ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Renault.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, ο Ολλανδός σχεδιατής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε και coupe SUV από τη Renault, στα πρότυπα δηλαδή του MINI Paceman. Απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μου άρεσε ένα τέτοιο μοντέλο. Καταθέσαμε όμως την πρότασή μας στη συγκεκριμένη κατηγορία αργά, οπότε ήταν σημαντικό να “χτυπήσουμε” στην καρδιά της αγοράς», εννοώντας δηλαδή ένα συμβατικό SUV με πέντε πόρτες.

Από την πλευρά του, ο Αλί Κασάι, διευθυντής των Α και Β segment της Renault, μας αποκάλυψε ότι εξετάζεται η δημιουργία ενός Captur RS, στα πρότυπα δηλαδή του Juke με τα 190 PS. «Πραγματικά είναι ένα ενδεχόμενο που βλέπω πολύ θετικά. Με το Clio RS διαθέτουμε όλα τα “συστατικά” για να δημιουργήσουμε ένα εκρηκτικό μείγμα. Η σχετική απόφαση δεν έχει πάντως ακόμη ληφθεί», δήλωσε στο NewsAuto.gr. Παράλληλα ανέφερε ότι οι χαμηλές πωλήσεις των τετρακίνητων μοντέλων στην κατηγορία των μικρών SUV και οι υψηλές εκπομπές ρύπων καθιστούν άσκοπη την παραγωγή έκδοσης 4×4 στην κατηγορία.[nggallery id=1668]