Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (20/2)

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (20/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (20/2)

ΝΕΑ

Ύστερα από μία κουραστική μέρα, έφθασες επιτέλους στο σπίτι. Μπορείς να χαλαρώσεις διαβάζοντας τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr έχει συγκεντρώσει τις σημαντικότερες ειδήσεις της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Αποκαλύψαμε την ηλεκτρική έκδοση του νέου Golf. Η Volkswagen θα παρουσιάσει στη Γενεύη το αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων, με ηλεκτροκινητήρα 115 PS και αυτονομία 175 km. Ένα άλλο μοντέλο της Γενεύης που διαθέτει ηλεκτροκινητήρα είναι η P1, το εκπληκτικό supercar της McLaren. Εκεί βέβαια συνδυάζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, τον 3.8 V8, για την εξωφρενική συνδυαστική ισχύ των 916 PS!

Παρουσιάσαμε τη νέα υπερπολυτελή Bentley Flying Spur με 625 PS και την ανανεωμένη γκάμα της Volvo, με αλλαγές στην εμφάνιση και οικονομικότερους κινητήρες. Σας ενημερώσαμε για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Kia pro_cee’d και τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το ΜΙΝΙ τρίτης γενιάς. Για τους λάτρεις της Alfa Romeo, η Giulietta προσφέρεται στην έκδοση Veloce, η οποία ενισχύει το sport χαρακτήρα του ιταλικού μικρομεσαίου.

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη έφερε τον Σέρχιο Πέρεζ στην κορυφή της κατάταξης, με το μονοθέσιο της McLaren.[nggallery id=1879]

Advertisement
Advertisement