Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/4)

Ελλάδα 3:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/4)

ΝΕΑ

Δεν είχες την ευκαιρία να ενημερωθείς τις τελευταίες ώρες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του αυτοκινήτου και θέλεις να… κερδίσεις το χαμένο έδαφος; Η βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάσαμε τα σχέδια της Mercedes και της Skoda σχετικά με την προσθήκη και νέων μοντέλων στη γκάμα τους. Οι Γερμανοί ετοιμάζουν ένα μικρό crossover, μήκους κοντά στα 4 m για να αντιμετωπίσει το MINI Countryman. Οι Τσέχοι από την πλευρά τους θα δημιουργήσουν ένα μεσαίο SUV, το οποίο θα δανείζεται το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη του VW Tiguan.

Η τρίτη γενιά της Porsche Cayman βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και ο γενικός διανομέας της γερμανικής εταιρείας έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του αυτοκινήτου να τη δουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για αυτή.

Η Peugeot αποκάλυψε το 208 Τ16, με το οποίο ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα επιχειρήσει στα τέλη Ιουνίου να γράψει τον καλύτερο χρόνο στην ανάβαση του Pikes Peak. Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες και το πρώτο video.

Advertisement
Advertisement

Το Ράλι Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε με νίκη του Οζιέ και η Volkswagen παρουσίασε την καθιερωμένη ανασκόπηση του αγώνα. Αλλάζοντας χώρο, η Mercedes F1 και ο Λούις Χάμιλτον  αισιοδοξούν για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου μετά το νέο βάθρο στη Σαγκάη.