ΑΓΟΡΑ

Τρεις ημέρες γεμάτες Cayman

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρεις ημέρες γεμάτες Cayman

ΑΓΟΡΑ

Τρεις ημέρες γεμάτες Cayman

ΑΓΟΡΑ

Η τρίτη γενιά της Porsche Cayman ήρθε στην Ελλάδα και για τρεις ημέρες φίλοι της αυτοκίνησης είχαν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για αυτή. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., που αποτελεί γενικός διανομέας της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, διοργάνωσε Open Days που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα (9-11 Απριλίου) και στη Θεσσαλονίκη (8-10 Απριλίου).

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι προσκεκλημένοι της εταιρίας είχαν επίσης τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν online τη νέα Cayman αλλά και να παρακολουθήσουν μέσω σχετικών προβολών, πλήρη επεξήγηση όλων των συστημάτων υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει το νέο μοντέλο.

Με αφορμή την άφιξη της νέας Cayman, ο κύριος Σωτήρης Χατζίκος Δ/νων Σύμβουλος της Μοτοδυναμικής Α.Ε.Ε δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα αισθητικά άψογο αυτοκίνητο που προσφέρει συναρπαστική οδήγηση και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του».

Advertisement
Advertisement

Εύλογο αφού είναι χαμηλότερη και μεγαλύτερη, ελαφρύτερη και ταχύτερη, αποδοτικότερη και ισχυρότερη, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 15% ανά 100 km και με βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την απλή Cayman και την Cayman S. O κινητήρας μπόξερ ατμοσφαιρικός με όριο περιστροφής τις 7400rpm αποδίδει 275PS από 2.7lt στην απλή Cayman και 325PS από 3.4lt στην Cayman S. Προαιρετικά, εφοδιάζεται με το 7τάχυτο κιβώτιο Porsche Doppelkupplungsgetriebe  (PDK).
[nggallery id=1946]