Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποια μάρκα έφτιαξε τα απόλυτα μανικετόκουμπα;

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια μάρκα έφτιαξε τα απόλυτα μανικετόκουμπα;

Men + Speed

Ποια μάρκα έφτιαξε τα απόλυτα μανικετόκουμπα;

Men + Speed

H ΤΜΒ Art Metal αποτίει φόρο τιμής στη Bugatti Veyron με μια σειρά από ειδικά μανικετόκουμπα κατασκευασμένα από το τιμόνι μιας Racing Bugatti Veyron OZ. Έχει κάνει τρομερή δουλειά στο παρελθόν, προσφέροντας αναμνηστικά κατασκευασμένα από τα υλικά κατασκευής διαφόρων αυτοκινήτων, διάφορα αντικείμενα από οχήματα, όπως οι Bugatti Type 35, Jaguar D-Type, Spitfire.ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πιο πρόσφατα, η εταιρεία δημιούργησε μια σειρά από καρφίτσες παπαρούνας από βρετανικό κέλυφος από το πεδίο της μάχης του Somme ως φόρο τιμής στους στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης το 1916.

Τα περισσότερα από τα μανικετόκουμπα αποτελούνται από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και είναι σχεδιασμένα με βάση τις ζάντες αλουμινίου της Veyron. Είναι χειροποίητα και διαθέτουν πιστοποιητικό γνησιότητας.

Ο Christopher Bennett, ο ιδρυτής της ΤΜΒ Art Metal, είπε: «Με το λανσάρισμα της νέας Chiron, η Bugatti έχει υπογραμμίσει την ικανότητά της να κατασκευάζει τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα στον πλανήτη. Με αυτά τα μανικετόκουμπα αποτίω φόρο τιμής στις λαμπερές δημιουργίες της Bugatti και είναι ένας προσιτός τρόπος για τους ιδιοκτήτες και οπαδούς της μάρκας, ώστε να φέρουν ένα κομμάτι της Veyron μαζί τους.»

Advertisement
Advertisement

Η τιμή τους είναι περίπου 340€ και μπορούν να αγοραστούν επικοινωνώντας απευθείας με το ΤΜΒ Art Metal.