Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πέθανε ο Burt Reynolds

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέθανε ο Burt Reynolds

Men + Speed

Πέθανε ο Burt Reynolds

Men + Speed

Ο γνωστός ηθοποιός Burt Reynolds απεβίωσε χθες από καρδιακή προσβολή σε νοσοκομείο της Φλόριντας σε ηλικία 82 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε το 1936 στην Τζόρτζια. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’50 από την τηλεόραση και έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’70, με ταινίες όπως το «Deliverance, «The Longest Yard», «Semi-Tough» και φυσικά την θρυλική ταινία «Smokey and the Bandit».

Στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας και οι ταινίες του ήταν μεταξύ των κορυφαίων σε εισιτήρια στο αμερικανικό box office.

Ο ρόλος του στην ταινία «Smokey & The Bandit» έμεινε αξέχαστος. Μάλιστα, Pontiac δεν υπάρχει πλέον, αλλά πριν δύο χρόνια η Trans Am Depot, η εταιρεία αυτοκινητοβιομηχανίας μετατροπής, επανασχεδίασε μία Camaro, μετατρέποντάς την σε μια σύγχρονη ερμηνεία της Trans Am. Είχε την εικόνα εμπνευσμένη από το διάσημο μαύρο και χρυσό αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη ταινία του 1977, «Smokey and the Bandit».

Advertisement
Advertisement

burt-reynolds-smokey-and-bandit-640

burt-reynolds-smokey-and-bandit-trans-am-640