Η μοναδική Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster | NewsAuto.gr
Men + Speed

Η μοναδική Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster

H συγκεκριμένη Mercedes που θα δείτε παρακάτω είναι μια από τις πιο σπάνιες που θα δείτε ποτέ στο δρόμο.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Αυτό που την κάνει μοναδική είναι το χρώμα της! Θεωρείται ότι αποτελεί τη μόνη McLaren SLR Roadster σε όλο τον κόσμο που βαμμένη σε Ivory White. Η SLR αυτή, η οποία κυκλοφόρησε προς πώληση στο MotorGT, είναι μοντέλο του 2009 και έχει εντυπωσιακά κόκκινο και μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, εμπνευσμένο από τη θρυλική Mercedes 300 SL του 1955.

Αρχικά αγοράστηκε στον Καναδά, πριν εισαχθεί στις ΗΠΑ και βρίσκεται επί του παρόντος στη Φλόριντα.

Κάτω από την κουκούλα βρίσκεται ένας biturbo V8 5,5 λίτρων κινητήρας που παράγει 617 ίππους συνδεδεμένο σε αυτόματο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων με τρεις τρόπους οδήγησης. Κάνει τα 0-100KM/H σε 3,8 δευτερόλεπτα

Η σπάνια SLR Roadster είναι εφοδιασμένος με δίσκους φρένων από οπτικές ίνες άνθρακα, ρυθμιζόμενα καθίσματα από ανθρακονήματα, ηλεκτρικά παράθυρα, είσοδο χωρίς κλειδί, υδραυλικό τιμόνι, προβολείς και κεραμικά δισκόφρενα που συνδυάζονται με δαγκάνεις της AMG.

Πωλείται για 374.000€ με τα μεταφορικά, δηλαδή περίπου 25.000€ παραπάνω από την τιμή των υπόλοιπων SLR στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster-a640 Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster-b640 Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster-c640 Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster-d640 Mercedes-Benz McLaren SLR Roadster-e640

Log In or Create an account