Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Το εξαιρετικό after sales της Land Rover

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εξαιρετικό after sales της Land Rover

LAND ROVER 2022

Το εξαιρετικό after sales της Land Rover

LAND ROVER 2022

Το πλήρες πρόγραμμα after sales υποστήριξης της Land Rover, δύναται να ενταχθεί στο συνολικό κόστος αγοράς του αυτοκινήτου, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία πιο ασφαλή σε βάθος χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Η premium αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας πρέπει να υποστηρίζεται και από ένα ολιστικό πακέτο υποστήριξης μετά την αγορά, έτσι ώστε ο κάτοχος ενός Land Rover να απολαμβάνει το αυτοκίνητό του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με διαρκή υποστήριξη ότι κι αν συμβεί.

Τα Service Plans “Save and Care Premium” της Land Rover έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους νέους ιδιοκτήτες οχημάτων της εταιρίας την βέλτιστη φροντίδα και συντήρηση, και μάλιστα με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.

Land-Rover-service-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν νέα αυτοκίνητα και οι παροχές που έχουν καλύπτουν τα εξής:
Το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών (βάσει του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή) για όλα τα προγραμματισμένα service.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται για το χρονικό διάστημα και τα χιλιόμετρα που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης. Το κόστος των λιπαντικών JLR Castrol EDGE® Professional τα οποία απαιτούνται στα προγραμματισμένα service.
Tα αναλώσιμα που σχετίζονται με το σύστημα φρένων του αυτοκινήτου (τακάκια, δισκόπλακες) όσες φορές και αν απαιτηθεί αυτή η αλλαγή κατά την διάρκεια του προγράμματος που έχει επιλεγεί.

Τους υαλοκαθαριστήρες, όσες φορές και αν απαιτηθεί στην διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος για την ποσότητα AdBlue που χρειάζεται να συμπληρωθεί στα προγραμματισμένα service για τους κινητήρες Diesel.
Το πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα επιλογής ως προς την χρονική του διάρκεια που είναι από 24 έως 60 μήνες και έως τα 100.000 χιλιόμετρα.

Advertisement

Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό κατά την αγορά του αυτοκινήτου και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου των Επίσημων Συνεργατών της Land Rover.

Advertisement

Το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα.
Έχει προκαθορισμένο κόστος service. Με το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” μπορείτε να προπληρώσετε το συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service που θα χρειαστούν στο χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε. Το κόστος είναι υπολογισμένο με βάση τις τρέχουσες τιμές, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι κάθε μελλοντική προσαύξηση στις τιμές των ανταλλακτικών και της εργασίας δεν θα επηρεάσει τον ιδιοκτήτη.

Διαθέτει ευέλικτες επιλογές πληρωμής. Το κόστος μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του αυτοκινήτου, και έτσι να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα σε περίπτωση leasing. Παράλληλα υπάρχουν οι επιλογές εξόφλησης σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας είτε εφάπαξ.

Είναι μεταβιβάσιμο. Το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” ακολουθεί το αυτοκίνητο ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης σε νέο ιδιοκτήτη.

Advertisement

Παρέχει γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά. Το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει την διατήρηση της αυθεντικότητας στο 100% των αυτοκινήτων της Land Rover. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών και λιπαντικών Land Rover (Castrol EDGE® Professional).

Προσφέρει πλήρωση AdBlue. To πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” περιλαμβάνει και πλήρωσε με AdBlue (ένα ειδικό υγρό που βοηθά τους κινητήρες να μειώνουν τις βλαβερές εκπομπές ρύπων και να συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα Euro 6).

Παρέχει την δυνατότητα για service όπου εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη. Τα αυτοκίνητα της Land Rover που καλύπτονται από το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” γίνονται δεκτά σε όλα τα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service της Land Rover στην Ελλάδα.

Εκτός από το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” υπάρχει και η δυνατότητα για προκαθορισμένο κόστος service. Ένα πρόγραμμα που αφορά όλα τα μοντέλα της εταιρίας μεταξύ 4 έως και 10 ετών και παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της να απολαύσουν premium εξυπηρέτηση στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές της Land Rover.

Το πρόγραμμα παρέχει προνομιακές και σταθερές τιμές στο service, αλλά και στα φρένα και τα μπουζί (εφόσον απαιτείται αντικατάστασή τους) μέσω των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών που εγγυώνται την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία στις εργασίες που γίνονται πάνω στο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, στο Προκαθορισμένο Κόστος Service, παρέχονται σταθερές προνομιακές τιμές σε:
Εργασία, η οποία περιλαμβάνει και τον πλήρη τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, τα αποτελέσματα του οποίου θα σας δοθούν γραπτά ή ηλεκτρονικά.
Γνήσια Ανταλλακτικά service
Φίλτρο αέρα
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο σκόνης – γύρης
Λιπαντικά κινητήρα

Γνήσια Λιπαντικά Land Rover, τα οποία έχουν παραχθεί σε συνεργασία με τη Castrol
Αν κατά τους ελέγχους διαπιστωθεί ότι τα φρένα και τα μπουζί χρήζουν αλλαγής, η εταιρία προσφέρει σε προνομιακές τιμές τα ανταλλακτικά και την εργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Land Rover Defender 130: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)
Οι ελλείψεις κάνουν τα Land Rover πιο ελκυστικά
Ο Λεωνίδας Μισαλάκης νέος επικεφαλής στη Jaguar Land Rover