Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP_2023

Η Jeep μπαίνει στην πρίζα προς όφελος σου!

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jeep μπαίνει στην πρίζα προς όφελος σου!

JEEP_2023

Η Jeep μπαίνει στην πρίζα προς όφελος σου!

JEEP_2023

Η Jeep με αρωγό το σύστημα 4xe επανασχεδιάζει την τετρακίνηση διατηρώντας την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού κινητήρα εσωτερικής καύσης και μιας εξαιρετικής ηλεκτρικής πρόωσης πίσω.

Advertisement
Advertisement

Κάθε νέο Jeep 4xe είναι εξοπλισμένο με ένα plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα που κινεί τους εμπρός τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα για τους πίσω.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4 kW η οποία φορτίζεται είτε από το οικιακό δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος ή σε δημόσιο φορτιστή, αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης, μέσω ενός συστήματος αναγέννησης πέδησης

Χάρη στα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, τα plug-in υβριδικά Jeep προσφέρουν υψηλή απόδοση (έως 240 ίππους), οικονομία καυσίμου (1,9 λίτρα/100χλμ.) και το πιο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης (4xe) που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου αλλά και οι περιορισμένες εκπομπές CO2, η βελτιωμένη πρόσφυση σε κάθε έδαφος και άλλα πολλά προσόντα συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα της νέας plug in υβριδικής τεχνολογίας της έμπειρης Jeep.

Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το 4xe αποτελεί ξεκάθαρα την πύλη προς έναν νέο κόσμο λύσεων κινητικότητας που εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο που βιώνεται η εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep. Ένας τρόπος οδήγησης που μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 ειδικά μέσα στην πόλη.

Advertisement

Η υβριδική λειτουργία διαχειρίζεται αυτόματα την ισχύ και από τους δύο κινητήρες. Στην ηλεκτρική λειτουργία, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης απενεργοποιείται και το όχημα κινείται αποκλειστικά με τον ηλεκτρικό κινητήρα, χωρίς εκπομπές ρύπων. Η λειτουργία E-Save διατηρεί την ενέργεια της μπαταρίας και τη φορτίζει κατά την οδήγηση.

Advertisement

Σημειώστε πως κάθε Jeep 4xe Plug-In Hybrid έχει την ικανότητα να φορτίζει αυτόματα την μπαταρία του και κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Επιπλέον, το Jeep 4xe προσφέρει πολλούς και εύκολους τρόπους φόρτισης από ηλεκτρικό δίκτυο.

Τα νέα Jeep 4xe Plug-In Hybrid περιλαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό τους καλώδια φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίζετε πλήρως την μπαταρία του χρησιμοποιώντας μια κοινή οικιακή πρίζα. Ο χρόνος επίτευξης της πλήρους φόρτισης από το μηδέν επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 4 ώρες.

Advertisement

Η φόρτιση της μπαταρίας των νέων Jeep 4xe Plug-In Hybrid είναι απλή, διαισθητική και βολική χάρη στις διάφορες λύσεις φόρτισης. Το νέο Jeep 4xe Plug-In Hybrid είναι εξοπλισμένο με τις καινοτόμες υπηρεσίες Jeep app που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με το αυτοκίνητο και να ανακαλύπτετε σταθμούς φόρτισης όπου κι αν βρίσκεστε.

Η εφαρμογή Jeep, διαθέσιμη online, περιλαμβάνει όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρει ο κόσμος του 4xe. Είναι απόλυτα ενσωματωμένη με το σύστημα infotainment και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η νέα τεχνολογία της Jeep σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, αφού συνδυάζει τα πλεονεκτήματα από δυο διαφορετικούς κόσμους της αυτοκίνησης. Τα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις (Limited, S και Trailhawk) με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια με ισχύ έως 160.000χλμ. H μπαταρία του υβριδικού συστήματος των Jeep 4xe καλύπτεται από 8ετη εγγύηση έως 160.000χλμ.

Χάρη στις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές (CO2 κάτω από 50γρμ/χλμ.) σε συνδυασμό με το ότι η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (Λ.Τ.Π.Φ.) είναι χαμηλότερη των 40.000 ευρώ, οι εξελιγμένες υβριδικές εκδόσεις απαλλάσσονται από την καταβολή φόρου για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Jeep Compass 4xe σε βάζει στην πρίζα!
Jeep Renegade 4xe: Με στιλ και φαντασία
Μοντέλα Jeep 4xe: Με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες