Live Κίνηση
Περισσότερα
Jeep

Μοντέλα Jeep 4xe: Με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοντέλα Jeep 4xe: Με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες

Jeep

Μοντέλα Jeep 4xe: Με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες

Jeep

Ο εξηλεκτρισμός οδηγεί την Jeep σε μια νέα εποχή. Η τεχνολογία Plug-in Hybrid οδήγησε στα καλύτερα, από πλευράς επιδόσεων και οδηγικής εμπειρίας, Jeep Renegade και Jeep Compass που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επανάσταση σε επίπεδο τετρακίνησης στα σχεδόν 80 χρόνια ιστορίας της μάρκας. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες του 4xe προσφέρουν κορυφαία πρόσφυση και δυνατότητες off-road, με τα νέο μοντέλα της Jeep να προσφέρουν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας, οδηγικής ευχαρίστησης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Τόσο το Jeep Renegade 4xe, όσο και το Compass 4xe εφοδιάζονται με έναν Turbo βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα που τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 11,4kWh, η οποία μπορεί να φορτιστεί εν κινήσει ή μέσω πρίζας σε οικιακό (μέσω των easyWallbox / Connectd Wallbox), ή δημόσιο δίκτυο φόρτισης. Η αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση φτάνει τα 50 χιλιόμετρα.

Ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας έχει ισχύ 130 ή 180 ίππους και σε συνδυασμό με τους 60 ίππους του ηλεκτρικού κινητήρα η συνολική απόδοση φτάνει τους 190 (έκδοση Limited) ή του 240 ίππους (εκδόσεις S και Trailhawk). Σε επίπεδο ροπής ο κινητήρας εσωτερικής καύσης προσφέρει 270 Nm και ο ηλεκτροκινητήρας 250 Nm. Τα παραπάνω δεδομένα εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, με την επιτάχυνση από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα να διαρκεί περίπου 7,5’’ και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 130 χιλιόμετρα/ώρα (αμιγώς ηλεκτρική κίνηση) και τα 200 χιλιόμετρα/ώρα (υβριδική κίνηση).

Advertisement
Advertisement

Compass-Renegade-4xe-b1000x600