Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2024

Jeep Compass e-Hybrid: Η υβριδική τεχνολογία συναντά την παράδοση

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Compass e-Hybrid: Η υβριδική τεχνολογία συναντά την παράδοση

JEEP 2024

Jeep Compass e-Hybrid: Η υβριδική τεχνολογία συναντά την παράδοση

JEEP 2024

Το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα e-Hybrid του Jeep Compass συνδυάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες με την αίγλη της παράδοσης. Και με τιμή από 34.990 ευρώ αποτελεί την απόλυτη πρόταση για ένα premium compact SUV παντός καιρού και εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Όταν η παράδοση και οι κλασικές αξίες συναντούν τις καινοτόμες τεχνολογίες, τότε προκύπτουν αυτοκίνητα μοναδικά σε σύλληψη και εκτέλεση. Και ίσως το καλύτερο δείγμα αυτής της ιδανικής συνύπαρξης να είναι το Jeep Compass.

Το Compass συνεχίζει την παράδοση της Jeep προσφέροντας επιδόσεις, στιλ, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Πρόκειται για το μοντέλο που χαρακτηρίζει την εκσυγχρονισμένη φιλοσοφία της Jeep, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στις κλασικές αξίες της μάρκας και τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη των compact SUV.

Advertisement
Advertisement

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του Compass συνδυάζει τον περιπετειώδη off-road χαρακτήρα με την πρακτικότητα και το πολυτελές στιλ ενός premium μοντέλου. Η κλασική μάσκα της Jeep, οι 7 κατακόρυφες γρίλιες και τα φωτιστικά σώματα Full-LED εξασφαλίζουν εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ ο επιθετικός σχεδιασμός των προφυλακτήρων και το τραπεζοειδές σχήμα των θόλων προσδίδουν αίσθηση ισχύος και σταθερότητας.

Το προσφάτως αναβαθμισμένο εσωτερικό χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, κομψότητα και κορυφαίες επιλογές σε τεχνολογία. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και το σύστημα infotainment UConnect 5 με οθόνη αφής 10,1” παρέχουν εξαιρετική εμπειρία χρήσης που συμπληρώνεται από υψηλή εργονομία με πλήθος αποθηκευτικών χώρων και έξυπνων ιδεών που κάνουν εύκολη την καθημερινότητα.

Advertisement

Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν και τα καθίσματα με την εργονομική σχεδίαση που εξασφαλίζει κορυφαία άνεση στα μεγάλα ταξίδια.

Το ήπια υβριδικό σύστημα e-Hybrid 48V του Jeep Compass αποδίδει 130 ίππους και διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 20 ίππων ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις.

Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας βοηθά στην μείωση της κατανάλωσης ενώ παράλληλα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ξεκινά, να παρκάρει και να κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χλμ./ώρα.

Όλα αυτά συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και στον περιορισμό του θορύβου, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο απολαυστικό στην οδήγηση και απόλυτα αθόρυβο.

Advertisement

Ο κινητήρας βενζίνης του συστήματος e-Hybrid λειτουργεί στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δημιουργούν ένα εξαιρετικά αποδοτικό όχημα στην καθημερινή οδήγηση. Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ρεύμα από μια μικρή μπαταρία χωρητικότητας 0,8 kWh, η οποία δεν επηρεάζει τον χώρο αποσκευών των 424 λίτρων και φορτίζει κυρίως από ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

Το Jeep Compass e-Hybrid πωλείται στη χώρα μας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, ξεκινώντας από τα 34.990 ευρώ ή 342 ευρώ το μήνα στην έκδοση Altitude. Η αγορά του συνοδεύεται από 4 χρόνια εγγύηση (ή 160.000 χιλιόμετρα) για τα μηχανικά μέρη, αλλά και από ένα υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμού, με στοιχεία όπως:

  • LED reflector προβολείς με υπογραφή & LED πίσω φώτα
  • Αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων
  • 18” Ζάντες αλουμινίου
  • Αυτόματος κλιματισμός
  • Οθόνη 10,1’’ με mirroring
  • 10,25” Ψηφιακός πίνακας οργάνων
  • Adaptive Cruise Control
  • Διαιρούμενα πίσω καθίσματα 40/60
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Intelligent Speed Assist
  • Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας
  • Αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων
  • Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας
  • Σύστημα προειδοποίησης κόπωσης οδηγού

Έχοντας πίσω του την παράδοση των επτά και πλέον δεκαετιών της Jeep, το Compass είναι ο απόλυτος συνδυασμός ενός compact SUV με τη σύγχρονη εξηλεκτρισμένη τεχνολογία και όλες τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Ένα εξαιρετικό σύνολο σε ελκυστική τιμή για αυτά που προσφέρει, με premium status και απόλυτη ικανότητα για ταξίδια στην άσφαλτο αλλά και μακριά από αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Jeep Compass
Αλλαγές για το Jeep Compass
Το νέο Jeep Compass 4xe σε βάζει στην πρίζα!