Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA_2023

Νέο Honda CR-V e:PHEV: Premium, high tech και οικονομικό

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Honda CR-V e:PHEV: Premium, high tech και οικονομικό

HONDA_2023

Νέο Honda CR-V e:PHEV: Premium, high tech και οικονομικό

HONDA_2023

Το νέο Honda CR-V e:PHEV ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα στους τομείς της οικονομίας καυσίμου, της πρακτικότητας όπως και της καθημερινής χρηστικότητας, θέτοντας υποψηφιότητα για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα SUV.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda CR-V, όπως ήταν επόμενο με βάση τον επιτυχημένο πρότερο βίο, έχει βελτιωθεί δραστικά σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα, έτσι ώστε να αποτελέσει το τέλειο SUV για κάθε είδους χρήση. Τίποτα λιγότερο…

Συνδυάζει τις προηγμένες και σπορ αξίες για τις οποίες είναι γνωστή η Honda, με τα πιο σύγχρονα βοηθήματα οδήγησης και παθητικής ασφάλειας, ώστε να προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία, δυναμική και άνεση. Η χρήση χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας σε όλη την καμπίνα έχει αναβαθμίσει το CR-V περισσότερο προς την premium κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο διατηρεί τη γνώριμη σιλουέτα του, ωστόσο έχει εξελιχθεί με έξυπνες παρεμβάσεις των σχεδιαστών που ενισχύουν την παρουσία του στο δρόμο. Αυτό ξεκινά με πιο στοχευμένη σχεδίαση στο εμπρός μέρος. Τα λεπτά φωτιστικά σώματα συνδυάζονται με τα νέα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας για τη δημιουργία μιας ισχυρής οπτικής ταυτότητας, ενώ στο πίσω τα κάθετα τοποθετημένα φώτα φρένων και φλας είναι μια έξυπνη εξέλιξη του άμεσα αναγνωρίσιμου σχεδιασμού των πίσω φώτων του CR-V.

Η ορατότητα ήταν ένα ακόμα βασικό στοιχείο κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της εξέλιξης. Τα σημεία των εμπρός γωνιών του νέου CR-V είναι χαμηλά, χάρη σε ένα πλατύ και απέριττο καπό, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να αντιληφθούν το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου.

Σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το νέο CR-V προσφέρει εξαιρετική ορατότητα προς τα έξω για όλους τους επιβάτες, μειώνοντας το άγχος και ενισχύοντας την αίσθηση ελευθερίας. Όλα αυτά προσφέρουν επίσης ένα συνολικό αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς σε οδηγό και επιβάτες.

Advertisement

Το νέο Honda CR-V προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός πλήρως υβριδικού (e:HEV) ή, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, ενός plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης (e:PHEV). Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 2,0 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί με στόχο τη βελτιωμένη αποδοτικότητα, την πολιτισμένη λειτουργία και τις δυναμικές επιδόσεις σε όλη τη γκάμα.

Advertisement

Η έκδοση CR-V e:PHEV χρησιμοποιεί τους ίδιους, χαμηλού βάρους και υψηλής απόδοσης ενσωματωμένους ηλεκτροκινητήρες με το «αδελφό» CR-V e:HEV προκειμένου να προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση, γρήγορους χρόνους φόρτισης και μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πλήρως ηλεκτρική αυτονομία.

Το νέο και plug-in hybrid Honda CR-V μπορεί να διανύσει 82 χιλιόμετρα καθαρά ηλεκτρικά και να ολοκληρώσει έτσι τις πιο πολλές καθημερινές διαδρομές μόνο ως ηλεκτροκίνητο. Όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι στους 25 βαθμούς, η φόρτισή της απότο 0 στο 100% της χωρητικότητάς της ολοκληρώνεται σε μόλις 2,5 ώρες.

Advertisement

Γεγονός φυσικά που καθιστά το νέο και πολύ εντυπωσιακό Honda CR-V e:PHEV ιδιαίτερα λειτουργικό, ενδυναμώνοντας παράλληλα την ήδη ισχυρή θέση του, τόσο στην αγορά των premium οχημάτων ελεύθερου χρόνου, όσο επίσης και στη συνείδηση των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Honda CR-V στην Βρετανία
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Honda CR-V
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης