Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βολφ: Βελτίωση ανταγωνισμού ή αλλαγή κανονισμών

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βολφ: Βελτίωση ανταγωνισμού ή αλλαγή κανονισμών

FORMULA 1

Βολφ: Βελτίωση ανταγωνισμού ή αλλαγή κανονισμών

FORMULA 1

Ο επικεφαλής της Mercedes ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και σε αλλαγή κανονισμών!

Advertisement
Advertisement

Το Grand Prix στο Μπακού μπορεί να εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, σε υπόθεση για τις δύο RB19 των Πέρεζ και Φερστάπεν. Ωστόσο οι δύο οδηγοί μονομάχησαν σκληρά μέχρι το τέλος.

Το σενάριο θύμισε αρκετά την περίοδο παντοκρατορίας της Mercedes μεταξύ 2014 και 2016. Τότε οι Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ είχαν μονοπωλήσει τις νίκες και τα πρωταθλήματα. Οι υπόλοιποι οδηγοί είχαν για τα τρία αυτά χρόνια καθαρά δεύτερους ρόλους και περίμεναν κάποια αστοχία των Mercedes για να επωφεληθούν.

Advertisement
Advertisement

Ασφαλώς ο Τότο Βολφ δεν είναι συνηθισμένος στο να βλέπει την ομάδα του τόσο πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος. Έτσι, η απογοήτευσή του ήταν έκδηλη μετά από έναν αγώνα στον οποίον οι Χάμιλτον και Ράσελ τερμάτισαν στις θέσεις 6 και 8.

«Οι Red Bull ήταν σήμερα μισό δευτερόλεπτο ανά γύρο ταχύτερες από τον τρίτο Λεκλέρ. Τουλάχιστον οι δύο οδηγοί τους πίεζαν και είδαμε τον πραγματικό τους ρυθμό» δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes.

Advertisement

Ο Αυστριακός συνέχισε, όμως, μιλώντας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. «Είτε πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να τους φτάσουμε είτε πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί. Δεν πιστεύω, όμως, ότι η δεύτερη λύση είναι η σωστή. Πρέπει να κερδίσουμε με την αξία μας και για να γίνει αυτό πρέπει να εξελίξουμε το μονοθέσιο μάς καλύτερα από ότι η Red Bull» υπογράμμισε ο Βολφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Φερστάπεν έβρισε τον Ράσελ μετά το σπριντ! (+video)
F1 GP Αζερμπαϊτζάν: Η πόλη του Τσέκο!
F1 GP Αζερμπαϊτζάν: Στα ίσια! (+video)

Advertisement