Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εκτός Μπαχρέιν ο Vettel!

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός Μπαχρέιν ο Vettel!

FORMULA 1

Εκτός Μπαχρέιν ο Vettel!

FORMULA 1

O Sebastian Vettel θα χάσει τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο Sakhir αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Γερμανός διαγνώστηκε με COVID-19..

Advertisement
Advertisement

Άσχημο ξεκίνημα της σεζόν για τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο οδηγός της διαγνώστηκε θετικός σε τεστ για COVID-19. Αντικαταστάτης του ο Nico Hulkenberg.

Ο Vettel είχε συμμετάσχει κανονικά στις δοκιμές προετοιμασίας στην Βαρκελώνη και στο Μπαχρέιν. Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι κρίσιμη για τον Sebastian καθώς το κατά πόσον θα συνεχίσει στην Formula 1 εξαρτάται εν πολλοίς από την δυναμική της Aston Martin. Σίγουρα, πάντως, δεν ξεκινάει καλά η σεζόν του μετά από αυτήν την αρνητική εξέλιξη. Τελευταία νίκη για τον Vettel παραμένει η Σιγκαπούρη του 2019.

Ο Nico Hulkenberg έχει βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν να αντικαθιστά οδηγό της Aston Martin (τότε Racing Point) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα κατά την σεζόν του 2020 είχε αγωνιστεί στη θέση τόσο του Sergio Perez στην Μεγάλη Βρετανία όσο και του Lance Stroll στο Grand Prix του Άιφελ. Θα είναι η τρίτη του φορά και η τυχερή για το πολυπόθητο podium;

Advertisement
Advertisement

Hulkenberg-aston-martin-announcement-a1000x600

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1 – Liberty: O Αμερικάνικος τρόπος
Formula 1: Ποια ομάδα προηγείται;
Hamilton: Πότε σταματά την F1;