Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Max Verstappen: Ανανέωση με συμβόλαιο μαμούθ!

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Max Verstappen: Ανανέωση με συμβόλαιο μαμούθ!

FORMULA 1

Max Verstappen: Ανανέωση με συμβόλαιο μαμούθ!

FORMULA 1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να έχει ανανεώσει με την Red Bull μέχρι και το τέλος του 2025. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Advertisement
Advertisement

Δημοσίευμα της Ολλανδική εφημερίδας De Telegraaf, φέρει τον πρωταθλητή του 2021 Max Verstappen να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Red Bull για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το δημοσίευμα υποστηρίζει, ότι ο Verstappen θα γίνεται κατά 50 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος κάθε χρόνο μέχρι και το τέλος του 2025!

Ουσιαστικά πρόκειται για διπλασιασμό της αμοιβής του 24χρονου Ολλανδού ο οποίος αποκόμιζε 22 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με το παρόν συμβόλαιο το οποίο έληγε στο τέλος του 2023.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δείχνει ότι ο Max Verstappen έχει «δέσει» πλέον το μέλλον του με την αυστριακή ομάδα όπως είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε άλλωστε και στον τερματισμό του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον και η ίδια η Red Bull φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην κορωνίδα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού για αρκετά χρόνια ακόμη.

Εάν επιβεβαιωθούν τα νούμερα που έχουν διαρρεύσει, τότε ο Verstappen θα γίνει ο πιο ακριβά αμειβόμενος οδηγός στο grid, ισοφαρίζοντας σε ετήσιες απολαβές τον Lewis Hamilton!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Τέλος το Grand Prix της Ρωσίας
Fernando Alonso: Είναι η Ferrari η ταχύτερη;
Νέο συμβόλαιο Verstappen-Red Bull που ζαλίζει