Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τσέκο κερδίζει, Μπέρνι εισπράττει!

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τσέκο κερδίζει, Μπέρνι εισπράττει!

FORMULA 1

Τσέκο κερδίζει, Μπέρνι εισπράττει!

FORMULA 1

Ο Σέρχιο Πέρεζ κέρδισε ένα ιδιότυπο στοίχημα από τον Κρίστιαν Χόρνερ στην Ιαπωνία. Ωστόσο τα χρήματα κατέληξαν με κάποιον περίεργο τρόπο στις τσέπες του Μπέρνι!

Advertisement
Advertisement

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν είχε αναγάγει σε επιστήμη την είσπραξη κερδών από τις δραστηριότητες του σπορ. Και παρά το ότι απέχει εδώ και χρόνια από την διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων της F1, ο «θείος» Μπέρνι διατηρεί την συνήθειά του αυτή.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Έκλεστοουν ενεπλάκη σε στοίχημα που είχε βάλει ο Κρίστιαν Χόρνερ με τον Τσέκο Πέρεζ στην Ιαπωνία. Με την Σουζούκα να είναι μία από τις δυσκολότερες πίστες διαχρονικά για τον Πέρεζ, ο Χόρνερ στοιχημάτισε ότι ο οδηγός του δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρώτη σειρά εκκίνησης στις κατατακτήριες του Σαββάτου!

Όμως ο Τσέκο επεφύλασσε μία… δυσάρεστη έκπληξη στο αφεντικό του! Οδηγώντας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ στην Σουζούκα, ο Πέρεζ πήρε την δεύτερη θέση, απειλώντας, μάλιστα, τον Φερστάπεν ακόμη και για την pole.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Τσέκο να μην κέρδισε τον Μαξ. Ωστόσο κέρδισε το στοίχημα με τον Χόρνερ. Ή μήπως κάποιος άλλος βγήκε κερδισμένος στο τέλος; «Δεν είχε πάρει κατάταξη στην Ιαπωνία ποτέ πάνω από την 4η θέση» δήλωσε ο Χόρνερ, ο οποίος θεωρούσε ότι είχε κάνει ένα… safe bet. «Με κάποιον τρόπο, όμως, κατάφερε να κερδίσει. Μου είπε, μάλιστα, ότι χρωστούσε στον Μπέρνι Έκλεστοουν ακριβώς το πόσο που κέρδισε από το στοίχημά μας! Οπότε τα λεφτά μου κατέληξαν απευθείας στον Μπέρνι!» συμπλήρωσε.

Έτσι, ο Μπέρνι Έκλεστοουν κατάφερε να επωφεληθεί από την καταπληκτική επίδοση του Πέρεζ στην Ιαπωνία και να πάρει πίσω τα χρωστούμενα. «Ο παλιός καλός Μπέρνι βγάζει ακόμη λεφτά από εμάς παρά το ότι δεν βρίσκεται καν εδώ!» σχολίασε ο Χόρνερ.