Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To Πασχαλινό F1 Vlog βγάζει… λαγό (video)

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Πασχαλινό F1 Vlog βγάζει… λαγό (video)

FORMULA 1

To Πασχαλινό F1 Vlog βγάζει… λαγό (video)

FORMULA 1

Η Κυριακή του Πάσχα συνήθως συνδυάζεται με μάχες εντός πίστας στο πλαίσιο Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Το ίδιο συνέβη και φέτος, με τον αγώνα στο Portimao της Πορτογαλίας, που παρότι δεν ήταν όσο ανατρεπτικός ήταν ο αντίστοιχος περυσινός, έβγαλε πολλά θέματα για συζήτηση. Ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, βγάζει με τη σειρά του… λαγό κατά την ανάλυσή του στο πλαίσιο του νέου F1 Vlog.

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, αυτή την ιδιαίτερη «καρικατούρα» που σχολιάζει τις επίμαχες, αμφισβητούμενες φάσεις με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

Ο αγωνοδίκης καταπιάνεται με τα κακώς κείμενα του Nikita Mazepin και το οικογενειακό «στόλισμα» που αποσυντόνισε τον Kimi Raikkonen. Ο Τάκης Πουρναράκης μιλάει στο «Tech Talk» για στρατηγική ενώ ακόμα, σχολιάζονται οι λόγοι που έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του Lewis Hamilton αλλά και όσα έκριναν τις μάχες για τις υπόλοιπες θέσεις.

Advertisement
Advertisement

Με δράση τέρμα γκάζι από το Ράλι Κροατίας και σπαρταριστά backstage όπου την παράσταση κλέβει το κουνέλι του αγωνοδίκη, ο… «Ιάσωνας». Δείτε περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Διαβάστε επίσης:
O Grosjean θα κάνει δοκιμές με τη Mercedes-AMG F1 (video)
Η Τουρκία στη θέση του Καναδά στο καλεντάρι της F1
Grand Prix στη Suzuka για 3 ακομα χρόνια!