Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του επεισοδιακού GP Γερμανίας

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του επεισοδιακού GP Γερμανίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του επεισοδιακού GP Γερμανίας

FORMULA 1

Από το συναρπαστικό στο… συναρπαστικότερο πάει η Formula 1, με το γερμανικό Grand Prix να αποδεικνύεται το μεγαλύτερο θρίλερ των τελευταίων ετών!

Advertisement
Advertisement

Η ενδέκατη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019 τα είχε όλα: ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες που ανακάτευαν συνεχώς την τράπουλα, παιχνίδια στρατηγικής, εξόδους, δράμα, προσπεράσματα αλλά και συγκρούσεις!

Στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στο Χόκενχαϊμ, πως ο Max Verstappen έφτασε στη δεύτερη φετινή του νίκη αλλά και με τις αρκετές «αμφισβητούμενες» φάσεις.

Και το κάνει με «συνοδηγό» όπως πάντα, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζει με τον δικό του εναλλακτικό τρόπο όσα συνέβησαν στα απίμαχα συμβάντα.

Advertisement
Advertisement

Ποιο ήταν το μυστήριο στην περίφημη στροφή 16, γιατί πήρε και γιατί δεν πήρε ποινή ο Lewis Hamilton, τι έγινε στο μποτιλιάρισμα του pit lane. Και μαζί, πως μπορεί η κυρά Τούλα από τα Κουρκουμελάτα να αυξήσει το θέαμα στη Formula 1 αλλά και γιατί πρέπει να… ανησυχεί η σύζυγος του Daniil Kvyat μετά το εντυπωσιακό βάθρο του οδηγού της Scuderia Toro Rosso.

Και μετά από όλη τη δράση από το γερμανικό σιρκουί, δείτε σπαρταριστά backstage από τα γυρίσματα αλλά και το όνομα του νικητή του διαγωνισμού του προηγούμενου επεισοδίου!