Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα αλλάξει μονάδα ισχύος ο Hamilton;

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα αλλάξει μονάδα ισχύος ο Hamilton;

FORMULA 1

Θα αλλάξει μονάδα ισχύος ο Hamilton;

FORMULA 1

Το καλοκαιρινό διάλειμμα για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 να ολοκληρώνεται και οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου επιστρέφουν εν δράσει με τη διεξαγωγή του Grand Prix του Βελγίου, που αποτελεί τον 13ο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η διακοπή βρήκε τον Lewis Hamilton να ενισχύει το βαθμολογικό του προβάδισμα αλλά στο Σπα αναμένεται να έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Βρετανός είναι εδώ και καιρό στο όριο σε ότι αφορά στη χρήση μονάδων ισχύος και όπως όλα δείχνουν, για τη μάχη στο δάσος των Αρδεννών η Mercedes θα επιλέξει να πληρώσει το τίμημα χρήσης έκτου υπέρ-τροφοδότη και MGU-H.

Το ερώτημα είναι αν θα αντικαταστήσει και τα δύο μέρη καθώς η πρώτη αντικατάσταση φέρνει ποινή δέκα θέσεων στο grid και θα προστεθούν άλλες πέντε αν αλλαχθεί και δεύτερο μέρος. Όμως αυτή η επιλογή φαντάζει η πιο λογική, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω ποινών στο άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Όσο για την επιλογή να προχωρήσει η γερμανική ομάδα στη χρήση νέων μερών προτού φτάσουμε στο… τέλος της ζωής των πέμπτων, έρχεται καθώς το Σπα είναι μία πίστα που προσφέρεται για προσπεράσματα άρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους από την κακή του θέση στη σειρά εκκίνησης.

Lewis Hamilton-640