Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ετοιμο το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher – Ποιος θα το δειξει;

Ελλάδα 5:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμο το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher – Ποιος θα το δειξει;

FORMULA 1

Ετοιμο το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher – Ποιος θα το δειξει;

FORMULA 1

Μετά από διετή αναμονή, επιτέλους το επίσημο ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Michael Schumacher είναι προ των πυλών!

Advertisement
Advertisement

 

Καιρό τώρα υπήρχε ασάφεια σχετικά με το πότε θα κάνει πρεμιέρα αλλά πλέον λύθηκαν όλες οι απορίες: θα το δούμε στις 15 Σεπτεμβρίου και θα το δούμε στο Netflix!

Δεδομένου πως είχε ανακοινωθεί στο Φεστιβάλ των Καννών του 2019, προαναγγέλλοντας πρεμιέρα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, καταλαβαίνετε πως εξελίχθηκε σε… «Γεφύρι της Άρτας». Προφανώς η παγκόσμια πανδημία του Covid-19 δεν βοήθησε και ίσως δεδομένου πως αυτή δεν λέει να μας αφήσει, να επιλέχθηκε η προβολή του μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Advertisement
Advertisement

Μη ξεχνάμε πως τις τελευταίες δύο σεζόν έχει προβληθεί εκεί το περίφημο «Drive to Survive», που δίνει ανεπανάληπτη πρόσβαση σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της Formula 1. Αντίστοιχη πρόσβαση, στο μέτρο πάντα του δυνατού, αναμένεται να έχει και το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στο ανεξάρτητο ρεπορτάζ και το σεβασμό προς την οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Vanessa Noecker, η οποία έκανε λόγω για την αμέριστη βοήθεια της συζύγου του Michael, Corinna.

Advertisement

Τόσο αυτή όσο και τα παιδιά τους, Mick και Gina, μιλούν για τον σπουδαίο οδηγό, παρουσιάζοντας και τον άνθρωπο μακριά από τις πίστες. Έχει ανακοινωθεί πως το ντοκιμαντέρ θα αναδείξει τα καλά αλλά και τα κακά της πολυδιάστατης προσωπικότητας του θρύλου των αγώνων, θα περιλαμβάνει εικόνες που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας καθώς και δηλώσεις από σπουδαίες προσωπικότητες του σπορ.

Advertisement

Από τους μεγάλους αντιπάλους του Schumacher, Mika Hakkinen, Damon Hill και David Coulthard, τους Jean Todt και Luca di Montezemolo, επικεφαλής και πρόεδρο της Ferrari αντίστοιχα στα χρόνια αυτοκρατορίας της αλλά και τον πρώην κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα αποκαλυφθεί κάτι για την παρούσα κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013, δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.

Advertisement

Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις και το τουριστικό θέρετρο της Meribel, στη Γαλλία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παρότι το αιμάτωμα αντιμετωπίστηκε σχεδόν άμεσα, όπως είναι γνωστό, δεν είναι πια ο Michael που γνωρίζαμε.

Μερικούς μήνες μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στην Ελβετία, κομμάτι του οποίου εξελίχθηκε σε ιατρικό κέντρο και κέντρο αποκατάστασης, με τον 52χρονο σήμερα Schumi να δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Η οικογένειά του έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή τη μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την πορεία της υγείας του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Seitanidis (@seitanf1)

 

Διαβάστε επίσης:
Ένα όνειρο με τον Schumacher…
O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher
O Schumacher όπως θέλω να τον θυμάμαι (video αφιέρωμα)