Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher

FORMULA 1

O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher

FORMULA 1

Μπορεί ως πρόεδρος της FIA να έχει πληθώρα υποχρεώσεων και η κατάσταση με την παγκόσμια πανδημία του Covid-19 να μην ευνοεί, ωστόσο ο Jean Todt εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό του Michael Schumacher.

Advertisement
Advertisement

Ο Γάλλος που βρίσκεται στο τελευταίο έτος της θητείας του στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού δεν σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα, αποκάλυψε πως επισκέπτεται συχνά τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Βλέπω τον Michael τουλάχιστον δύο φορές το μήνα. Δεν τον αφήνω μόνο του. Εκείνον, την Corinna, την οικογένεια: έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί. Η ομορφιά όσων έχουμε βιώσει μαζί, είναι κομμάτι μας και θα συνεχίσει να είναι», είπε ο Todt στην ιταλική Corriere della Sera.

Advertisement
Advertisement

Οι δυο τους είχαν θητεύσει μαζί στη Scuderia Ferrari, οδηγώντας τη ξανά στην κορυφή μετά από δύο δεκαετίες και δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στην ιστορία της Formula 1.

O Todt είναι ένας από τους λίγους που έχουν πρόσβαση στον άτυχο Michael, που από τον Δεκέμβριο του 2013 δίνει το μεγάλο αγώνα μετά τον τραυματισμό του κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ελάχιστα ξέρουμε για την παρούσα κατάσταση της υγείας του, με τον Γάλλο να είναι πάντα λακωνικός όταν αναφέρεται στο θέμα αυτό.

Όλα αυτά, την ώρα που ο γιος του Michael, o 22χρονος Mick, πραγματοποιεί φέτος το ντεμπούτο του στον μαγικό κόσμο της Formula 1, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Haas.

Advertisement

schumacher-mick-monaco-21-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)
Ονειρεύεται GP στους δρόμους του Λονδίνου ο Wolff
Το ατύχημα του Schumacher κόστισε… μισό εκατομμύριο δολάρια (vid)

Advertisement