Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στα ραντάρ και της Renault o Vettel

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα ραντάρ και της Renault o Vettel

FORMULA 1

Στα ραντάρ και της Renault o Vettel

FORMULA 1

Μπορεί όλα να είναι ακόμα ρευστά σε ότι αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2020 αλλά ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα αφορά στο ανακάτεμα της τράπουλας ενόψει 2021!

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμαστε φυσικά στα συμβόλαια των οδηγών αφού ουκ ολίγα ολοκληρώνονται φέτος, με ένα από τα πλέον περιζήτητα ονόματα να είναι αυτό του Sebastian Vettel. Παρότι προς το παρόν φαίνεται πως είναι θετικό το κλίμα εντός Scuderia Ferrari, όσο δεν υπογράφει το όνομά του «παίζει» και για αλλού.

Παρότι η Red Bull έχει διαμηνύσει πως δεν αντέχει δύο μεγάλα συμβόλαια ουδείς μπορεί να αποκλείσει μία μεγάλη επιστροφή, υπάρχει φημολογία για τη McLaren ελέω Andreas Seidl ενώ στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει και η Renault.

Βλέπετε τελειώνει και το συμβόλαιο του Daniel Ricciardo και σε περίπτωση που η Ferrari χτυπήσει την πόρτα του Αυστραλού, δύσκολα αυτός θα αρνηθεί μία τέτοια πρόταση. Θα μπορούσε λοιπόν να κάνει την αντίθετη διαδρομή ο Vettel.

Advertisement
Advertisement

Την απάντηση δίνει στο Canal+ ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Cyril Abiteboul: «Δεν θέλω να πω όχι, καθώς είναι ένας σπουδαίος οδηγός, ένας σπουδαίος πρωταθλητής. Θα προτιμούσα να δουλέψω με πρωταγωνιστές του αύριο και όχι του χθες, έχουμε και την ακαδημία νέων οδηγών την οποία θεσπίσαμε το 2016 με στόχο να αναδείξουμε οδηγούς που θα μπορούν να βρεθούν στην F1 το 2021. Το 2021 έρχεται. Αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις έναν οδηγό όπως ο Vettel αν είναι διαθέσιμος. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κερδίσει μαζί (σ.σ. όταν η Renault παρείχε κινητήρες στη Red Bull Racing)».

Ο Vettel κατέκτησε τέσσερα συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα από το 2010 έως το 2013, με μονοθέσια powered by Renault

Διαβάστε ακόμα:

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα GP Ολλανδίας, Ισπανίας και Μονακό

Advertisement

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

Κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού στα paddock της F1

Advertisement