Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σάινθ: Σε συζητήσεις με την Mercedes

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σάινθ: Σε συζητήσεις με την Mercedes

FORMULA 1

Σάινθ: Σε συζητήσεις με την Mercedes

FORMULA 1

Ο Ισπανός της Ferrari φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Mercedes για μονοετές συμβόλαιο με επιλογή ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Τότο Βολφ να δήλωσε ότι ο Κίμι Αντονέλι είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση στην Mercedes το 2025. Ωστόσο η επιλογή Σάινθ θα είχε νόημα για το άμεσο μέλλον της Mercedes.

Ο Ισπανός θα μπορούσε να βοηθήσει στην μεταβατική περίοδο που περνάει η γερμανική ομάδα όσο ο Αντονέλι ωριμάζει στις μικρότερες κατηγορίες. Επιπλέον και για τον ίδιο τον Σάινθ μία μετακίνησή του στο Μπράκλει θα ήταν ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Όχι μόνο από οικονομικής απόψεως.

Βλέπετε, το όνομα του Ισπανού έχει ακουστεί κυρίως για την Audi. Ωστόσο η γερμανική εταιρία δεν θα εμπλακεί πλήρως στην F1 πριν το 2026. Έτσι, ο Κάρλος θα πρέπει να περάσει μία σεζόν στην Stake F1, ενώ και το δυναμικό της Audi σε δύο χρόνια είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Advertisement
Advertisement

Ο Σάινθ θα μπορούσε να περιμένει να δει την εξέλιξη του project της Audi, πριν δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο μαζί της. Μέχρι τότε δεν θα του έπεφτε άσχημα να οδηγεί για μία ομάδα με πολύ πιο έμπειρα στελέχη και με τεράστια πρόσφατη ιστορία επιτυχίας.

Φυσικά τα τελευταία μονοθέσια της Mercedes δεν ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά. Ωστόσο ο Σάινθ θα πρέπει να αποδεχτεί την καλύτερη δυνατή από τις επιλογές που έχει αυτήν την στιγμή. Και όλα δείχνουν ότι αυτή είναι, για την ώρα, η επιλογή της Mercedes.