Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mercedes: Φαβορί ο Αντονέλι για το 2025;

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes: Φαβορί ο Αντονέλι για το 2025;

FORMULA 1

Mercedes: Φαβορί ο Αντονέλι για το 2025;

FORMULA 1

Έπειτα από την ανακοίνωση της μετακίνησης Χάμιλτον στην Ferrari, πολλά μεγάλα ονόματα έχουν ακουστεί για την θέση που μένει κενή. Ωστόσο ο Βολφ έχει, μάλλον, άλλες ιδέες.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδα δήλωσε ότι ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι είναι το φαβορί για το δεύτερο μονοθέσιο της Mercedes το 2025. Παρά ταύτα επεσήμανε ότι δεν θα λάβει την τελική του απόφαση βιαστικά.

«Είναι οπωσδήποτε (σ.σ. ο Αντονέλι) ένας δυνατός υποψήφιος. Δεν αμφισβητώ το ωμό του ταλέντο ή την ταχύτητά του» δήλωσε ο Τότο Βολφ. «Εξάλλου δεν θα τον υποστηρίζαμε ως Mercedes από τα καρτ μέχρι και την F2 εάν δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να οδηγήσει για εμάς στην F1» υπογράμμισε ο Αυστριακός.

Βέβαια, ο Βολφ είναι πολύ έμπειρος πια στο παιχνίδι της F1. Και γνωρίζει ότι για τα πάντα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να πάρει βιαστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του νεαρού Κίμι.

Advertisement
Advertisement

«Θα ήθελα να δω πρώτα την εξέλιξη της φετινής του σεζόν στην F2 όπως και το τι θα γίνει με τους οδηγούς που μένουν ελεύθεροι φέτος στην F1» δήλωσε ο Βολφ. «Για την ώρα πιστεύω ότι δεν πρέπει να βιαστούμε. Ο Κίμι είναι σίγουρα μέρος των σχεδίων μας για του χρόνου και ίσως βρίσκεται στην καλύτερη θέση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους» ξεκαθάρισε το αφεντικό της Mercedes.

Ο Ιταλός, Αντρέα Κίμι Αντονέλι γεννήθηκε στην Μπολόνια και είναι μόλις 17 ετών. Οι καταβολές του μεσαίου του ονόματος είναι προφανείς. Έχει κατακτήσει πέντε τίτλους σε κατηγορίες αγώνων της FIA από το 2022, ενώ φέτος τρέχει στην F2 έχοντας παραλείψει το σκαλοπάτι της F3.