Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Red Bull: Σε διαθεσιμότητα η κατήγορος του Χόρνερ;

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull: Σε διαθεσιμότητα η κατήγορος του Χόρνερ;

FORMULA 1

Red Bull: Σε διαθεσιμότητα η κατήγορος του Χόρνερ;

FORMULA 1

Η εργαζόμενη που έκανε την καταγγελία εναντίον του Κρίστιαν Χόρνερ φέρεται να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα έπειτα από την ολοκλήρωση της έρευνας.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες η Red Bull βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω του ζητήματος που είχε προκύψει με τον Κρίστιαν Χόρνερ. Ο επικεφαλής της Red Bull Racing είχε κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά από γυναίκα υπάλληλο της εταιρίας.

Η μητρική Red Bull GmbH αποφάσισε άμεσα την διενέργεια εσωτερικής έρευνας η οποία ανατέθηκε σε εξωτερικό ειδικευμένο δικηγόρο. Έπειτα από μία επίπονη διαδικασία η οποία κράτησε οκτώ εβδομάδες, η καταγγελία απορρίφθηκε και ο Χόρνερ διατήρησε την θέση του στην ομάδα.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο επίλογος της πολύκροτης, αυτής, υπόθεσης γράφεται τις τελευταίες ημέρες. Λίγο πριν την έναρξη των ελεύθερων δοκιμών στην Σαουδική Αραβία, εχθές, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η εργαζόμενη στην Red Bull Racing που είχε κάνει την καταγγελία έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Η γυναίκα είχε διατηρήσει τη θέση της ενόσω διαρκούσε η έρευνα, όπως συνέβη και με τον Χόρνερ. Ωστόσο έπειτα από την ολοκλήρωση της, η εργαζόμενη φέρεται να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω «ανακριβειών στην κατάθεσή της».

Κοιτάει μπροστά ο Χόρνερ

Εν τω μεταξύ ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε ανοιχτά για το θέμα στην συνέντευξη τύπου των επικεφαλής των ομάδων στην Τζέντα. Ο Βρετανός αφού υπερασπίστηκε την οικογένειά του ζήτησε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το δράμα.

«Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά. Όταν η αδιακρισία αγγίζει τα παιδιά σου και ο γάμος σου ελέγχεται… είμαι τυχερός που έχω μία όμορφη οικογένεια και μία πολύ υποστηρικτική σύζυγο» δήλωσε ο Χόρνερ.

Advertisement

«Στην υπόθεση αυτή ήμουν ο μόνος που είχε κατονομαστεί» συνέχισε ο επικεφαλής της Red Bull. «Μία τέτοιου είδους καταγγελία δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση, ιδίως όταν εμπλέκονται παιδιά. Ευτυχώς η Red Bull GmbH χειρίστηκε το θέμα με απόλυτο επαγγελματισμό. Προσέλαβε έναν εκ των κορυφαίων δικηγόρων στον τομέα ο οποίος έλεγξε τα πάντα εξονυχιστικά» υπογράμμισε.

«Πρέπει να πάμε παρακάτω. Να επικεντρωθούμε στον λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ ο οποίος δεν είναι άλλος από την Formula 1» δήλωσε ο Χόρνερ.

Advertisement