Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Red Bull: Πρόβλημα με Φερστάπεν;

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull: Πρόβλημα με Φερστάπεν;

FORMULA 1

Red Bull: Πρόβλημα με Φερστάπεν;

FORMULA 1

Η πρωταθλήτρια ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα εάν αποπέμψει τελικά από τις τάξεις της τον Χέλμουτ Μάρκο.

Advertisement
Advertisement

Ο αυστριακός τεχνικός σύμβουλος της ομάδα και επικεφαλής του προγράμματος οδηγών της Red Bull, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται υπό διερεύνηση για διαρροές που είχε κάνει στον τύπο σχετικά με την υπόθεση Χόρνερ. Σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του ο Μάρκο -σύμφωνα με δηλώσεις του στον αυστριακό ORF- ενδέχεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Είχαμε γράψει χθες ότι αυτό θα περιέπλεκε τα πράγματα στην Red Bull. Και λίγη ώρα αργότερα ήρθε ο ίδιος ο Μαξ Φερστάπεν να μας επιβεβαιώσει. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει μία συγκλονιστική προσπάθεια στο Q3 ο Ολλανδός ερωτήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Μάρκο.

«Έχω πολύ σεβασμό για τον Χέλμουτ, έχουμε επιτύχει πολλά μαζί» δήλωσε ο Μαξ. «Έχω μεγάλη αφοσίωση σε εκείνον και την έχω εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά εντός της ομάδας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που λαμβάνω αλλά και στο μέλλον μου στην ομάδα. Κατά συνέπεια είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει εντός της ομάδας, εξάλλου πρόκειται για ομαδική προσπάθεια» υπογράμμισε.

Advertisement
Advertisement

Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια ο Μαξ είπε ότι εάν φύγει ο Μάρκο, φεύγει και εκείνος! Υπενθυμίζουμε ότι ήταν ο Μάρκο εκείνος που είχε φέρει τον Φερστάπεν στην Red Bull από τις μικρότερες κατηγορίες. Και ο Ολλανδός δεν έχει υπερασπιστεί κανέναν δημοσίως τόσο σθεναρά κατά την πρόσφατη αναταραχή εντός της Red Bull. Ούτε τον Χόρνερ, ούτε καν τον πατέρα του! Τι θα πράξει η Red Bull έπειτα από αυτήν την εξέλιξη;