Πόσα ζητάει ο Hamilton από τη Mercedes; | NewsAuto.gr
FORMULA 1

Πόσα ζητάει ο Hamilton από τη Mercedes;

To συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη Mercedes AMG Petronas ολοκληρώνεται στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018. Εύλογα λοιπόν, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για πιθανή ανανέωσή του.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η καθυστέρηση στην έναρξη των συνομιλιών ανάμεσα στον Βρετανό οδηγό και στη γερμανική ομάδα, αφορούσε στην επιθυμία και των δύο να επικεντρωθούν στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου. Πράγμα που έκαναν για τέταρτη φορά, ο 32χρονος στους οδηγού και η Mercedes στους κατασκευαστές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να συζητηθεί η επόμενη ημέρα και η πρόθεση των δύο πλευρών, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, είναι να συνεχίσουν μαζί και το 2019. Βέβαια για να γίνει αυτό ο Hamilton θα πρέπει να ικανοποιηθεί από οικονομικής πλευράς.

Όπως αναφέρει λοιπόν η εφημερίδα «Sun», ο παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει 135 εκατομμύρια ευρώ για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Δηλαδή απαιτεί ετήσιο μισθό 45 εκατομμυρίων. Κι όσο κι αν φαντάζει εξωπραγματικό ποσό για τους κοινούς θνητούς, είναι ανάλογο των χρημάτων που καρπώνεται από τη Ferrari o Sebastian Vettel.

Log In or Create an account