Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Vettel και η Mercedes…

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Vettel και η Mercedes…

FORMULA 1

O Vettel και η Mercedes…

FORMULA 1

Καυστικός σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση «αθώων» καταστάσεων παρουσιάστηκε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff. Αφορμή, αποτέλεσε μία φωτογραφία του με τον Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Άλλωστε με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 να φέρεται πως ήταν σε συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα για πιθανή μετακίνησή του από τη Ferrari, την περίοδο πριν ανανεώσει τελικά τη συνεργασία του με τους Ιταλούς, υπήρξε ένα διάστημα με πολλά ευφάνταστα δημοσιεύματα (διαβάστε ένα πιθανό σενάριο πατώντας εδώ).

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιθώριο του παγκοσμίου κυπέλου σκι και φωτογραφήθηκαν παρέα, καθώς και με τον CFO της Daimler, Bodo Uebber. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε και η αντίδραση του Wolff ήταν η εξής.

Advertisement
Advertisement

«Βλέπω τους τίτλους: ‘Ο Vettel στη Mercedes’. Τώρα όλοι αυτό θα γράψουν. Όμως είμαστε απλά γείτονες στην Ελβετία και φίλοι. Οι φίλοι συνήθως μιλάνε μεταξύ τους», είπε ο Wolff στην εφημερίδα Köln Express.

Άλλωστε είναι γνωστό πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση, μάλιστα ο Αυστριακός βρισκόταν πέρυσι και στη λίστα καλεσμένων στο πάρτι γενεθλίων του οδηγού της Ferrari.

Advertisement