Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προσύμφωνο Vettel-Mercedes;

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσύμφωνο Vettel-Mercedes;

FORMULA 1

Προσύμφωνο Vettel-Mercedes;

FORMULA 1

To καλοκαίρι πλησιάζει, πολλά από τα συμβόλαια ομάδων-οδηγών ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε και εύλογα, η περίφημη silly season έρχεται να μας γεμίσει απορίες ενόψει του μέλλοντος της Formula 1!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Το μεγάλο… μπαμ, τουλάχιστον σε επίπεδο φημών, αφορά στον Sebastian Vettel! Ο Γερμανός φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Mercedes AMG για το 2018!

Αυτό υποστηρίζει o συνήθως έγκυρος δημοσιογράφος Leo Turrini, που συχνά μεταφέρει αποκλειστικότητες που αφορούν στη Scuderia Ferrari. Ο Ιταλός έγραψε συγκεκριμένα στο Quotidiano: «Δεν είναι μυστικό πως μετά την αποχώρηση του Nico Rosberg από την ενεργό δράση, η Mercedes επικοινώνησε με τον Seb. Μάλιστα στις δοκιμές εξέλιξης που έγιναν στη Βαρκελώνη πριν την έναρξη της σεζόν, ο Niki Lauda είπε εμπιστευτικά σε φίλους πως ο Vettel είχε υπογράψει προσύμφωνο με τους Γερμανούς για την επόμενη σεζόν».

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω ενισχύει και ο δαιμόνιος Eddie Jordan, τονίζοντας πως «…φυσικά και μιλάνε με τον Vettel».

bottas-vettel-barca-testing820

Αλήθεια ή ψέματα; Ίσως αυτό να μη κριθεί απαραίτητα από το αποτέλεσμα. Κι αυτό διότι όπως καλά ξέρουμε, το προσύμφωνο δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από πρόθεση. Δεδομένων λοιπόν των προβλημάτων της Ferrari το 2016, ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να «ψαχνόταν». Όμως με την απόδοση της SF70H  στους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν, μάλλον θα έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Scuderia.