Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Schumacher θα οδηγήσει στο FP1 του Νίρμπουργκρινγκ!

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Schumacher θα οδηγήσει στο FP1 του Νίρμπουργκρινγκ!

FORMULA 1

O Schumacher θα οδηγήσει στο FP1 του Νίρμπουργκρινγκ!

FORMULA 1

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διαδικασία Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1 θα πραγματοποιήσει ο Mick Schumacher!

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός οδηγός που προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Formula 2, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άιφελ, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, 9 με 11 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον 21χρονο, ανάλογη ευκαιρία θα έχουν άλλοι δύο εκπρόσωποι της Ακαδημίας Νέων Οδηγών της Ferrari (FDA), που επίσης πρωταγωνιστούν στην F2: οι Callum Ilott και Robert Shwartzman.

Callum-Ilott-2019-a1000x600

O Callum Ilott

Ο Schumi Jr θα οδηγήσει τη C39 και στην ίδια διαδικασία, ο Βρετανός Ilott θα οδηγήσει τη Haas VF-20. Όσο για τον Ρώσο Shwartzman, που έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία της F2 και είναι πλέον πέμπτος, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει στο FP1 του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, που διεξάγεται 11 με 13 Δεκεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Οι τρεις τους κυνηγούν και μία θέση μόνιμου οδηγού στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2021. Ο Schumacher φέρεται πολύ κοντά στο να αποτελέσει δίδυμο με τον Kimi Raikkonen στην Alfa Romeo ενώ αναμένεται και η Haas να παραχωρήσει το ένας της μονοθέσιο σε οδηγό της ακαδημίας της Ferrari (από την οποία προμηθεύεται υβριδικές μηχανές).

Αν κι εκεί, η λογική λέει πως ο Ilott έχει σαφές πλεονέκτημα αφού φαντάζει δύσκολο το «πάντρεμα» Ρώσου οδηγού με ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

f2-2020-monza-feature-silverstone-schwartman-a1000x600

O Schwartzman εν δράσει στον αγώνα της Formula 2 στο πλαίσιο του Grand Prix 70ης Επετείου

Διαβάστε επίσης:Γερμανός νευρολόγος δηλώνει απαισιόδοξος για τον Schumacher
GP Ρωσίας: Επιστροφή στις νίκες για Bottas!

Advertisement

Το Instagram F1 Live με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη (video)

 

Advertisement