Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Lewis Hamilton σε ρόλο… «εκτελεστή»

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Lewis Hamilton σε ρόλο… «εκτελεστή»

FORMULA 1

O Lewis Hamilton σε ρόλο… «εκτελεστή»

FORMULA 1

Τι κι αν έχει κατακτήσει την απόλυτη κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού όντας ήδη έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1;

Advertisement
Advertisement

Είναι δεδομένο πως ο Lewis Hamilton κυνηγάει «κορυφές» σε πολλούς διαφορετικούς τομείς (μόδα, μουσική κ.α.) κι όπως αποδεικνύεται η εξέλιξή του σε ηθοποιό δεν θα αργήσει! Ο οδηγός της Mercedes δημοσίευσε στα social media ένα videos στα οποία δείχνει πως έχει κι άλλα ταλέντα!

Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Taran Tactical Innovations, εκεί όπου ο Keanu Reeves «δούλεψε» ενόψει της ταινίας John Wick. Και έκανε παρόμοια εξάσκηση ενόψει του δικού του πρώτου ρόλου σε action movie για τον οποίο δεν είπε περισσότερα.

Όμως όπως φαίνεται στα δύο videos, παρότι στην πρώτη του μέρα, ο Lewis επέδειξε εξαιρετικές αρετές στη σκοποβολή και τη χρήση όπλων, αρχικά με περίστροφο και εν συνεχεία με αυτόματο.

Advertisement

Όπως τόνισε, πέρασε πολύ όμορφα δουλεύοντας σε άκρως επαγγελματικό περιβάλλον. Παρών στις εγκαταστάσεις που είναι στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ήταν και ο αδερφός του, Nicolas.

Μάλιστα ο Hamilton αστειεύτηκε λέγοντας πως περιμένει τηλεφώνημα από τον Keanu για ένα ρόλο στο «John Wick 4». Μη σας προκαλέσει έκπληξη αν το δούμε να συμβαίνει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!