Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Ericsson της Sauber απαντά στο NewsAuto! (vid)

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Ericsson της Sauber απαντά στο NewsAuto! (vid)

FORMULA 1

Ο Ericsson της Sauber απαντά στο NewsAuto! (vid)

FORMULA 1

Ο τρίτος αγώνας της σεζόν στη Formula 1 είναι προ των πυλών και οι ομάδες βρίσκονται ήδη στη Σαγκάη. Όπως πριν από κάθε αγώνα, οι οδηγοί της Sauber απάντησαν σε ερωτήσεις που τους ετέθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το NewsAuto.gr ζήτησε από τον Marcus Ericsson να αξιολογήσει την εμφάνιση της ελβετικής ομάδας στα δύο πρώτα grand prix (σε Αυστραλία, Μαλαισία) και να αναφέρει το δυνατό σημείο του μονοθεσίου της Sauber.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο Felipe Nasr δυσκολεύτηκε να διαβάσει το ελληνικό όνομα, αλλά τουλάχιστον διάβασε σωστά τις ερωτήσεις στον 24χρονο Σουηδό teammate του (δείτε στο video από το 2:00 και μετά).

Ericsson: Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι ως ομάδα, ειδικά για την εμφάνιση στην Αυστραλία όπου και τα δύο μονοθέσια τερμάτισαν μέσα στους βαθμούς. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για εμάς. Ήμασταν δυνατοί και στη Μαλαισία, εγώ μπήκα στο Q3 που ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα. Στον αγώνα όμως εγώ έκανα ένα λάθος και ο Φελίπε στάθηκε άτυχος και δεν τερμάτισε σε βαθμολογούμενη θέση. Στο τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν βέβαια αυτό που θέλαμε αλλά η εμφάνιση μας δίνει κουράγιο. Οι δύο αγώνες δείχνουν ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε.
Όσον αφορά τα δυνατά σημεία του μονοθεσίου θα ανέφερα τη μηχανική πρόσφυση που είναι αρκετά καλή, όπως και η μέγιστη ταχύτητα. Για μένα σε αυτά τα δύο σημεία ξεχωρίζει το μονοθέσιό μας.

Advertisement
Advertisement

Nasr: Οπότε θα είναι καλό και στην Κίνα το μονοθέσιό μας.

Ericsson: Φυσιολογικά ναι, θα είναι.