Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για το «Mexican Standoff» (video)

Ελλάδα 0:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο F1 Vlog για το «Mexican Standoff» (video)

FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για το «Mexican Standoff» (video)

FORMULA 1

Νέο επεισόδιο F1 Vlog, με όλο το παρασκήνιο από την αρένα του Autodromo Hermanos Rodriguez, πεδίο δόξης λαμπρό για τον Max Verstappen που απέκτησε πλεονέκτημα στην κούρσα του φετινού τίτλου!

Advertisement
Advertisement

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, Χάρη Τρακάρη. Ο «ανεξάρτητος αγωνοδίκης» καταπιάνεται με μονωτικές ταινίες, μπετόβεργες, τσιχλόφουσκες και… μεγάλες μύτες.

Δείτε ακόμα τι τρόμαξε τον Yuki Tsunoda, ποια είναι η σχέση της Ελβετίας με τον Valtteri Bottas, πόσα αρνιά έβαλε για ψήσιμο ο πανευτυχής μπαμπάς του Sergio Perez, ποια ήταν η κατάφορη αδικία έναντι του Nikita Mazepin αλλά και ποιος αγώνας του 2037 θα περνάει από το Μπουρνάζι!

Advertisement
Advertisement

Στην ενότητα «Tech Talk» ο Τάκης Πουρναράκης αναλύει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις στις πίστες που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, όπως αυτή στο Μεξικό αλλά και εκείνη που ακολουθεί στο καλεντάρι – το Interlagos της Βραζιλίας που την προσεχή Κυριακή φιλοξενεί τον δέκατο-ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Το επεισόδιο κλείνει με άφθονη δράση από το WRC όπου την επόμενη εβδομάδα κρίνονται οι φετινοί τίτλοι σε οδηγούς και κατασκευαστές και όπως πάντα, με σπαρταριστά backstage!

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιον θα βάλει η Alfa Romeo στο πλευρό του Bottas;

Advertisement

Κυβέρνηση: Κάνουμε ενέργειες για Formula1 στην Ελλάδα

Θα εξαγοράσει η Audi τη McLaren;