Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιον θα βάλει η Alfa Romeo στο πλευρό του Bottas;

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιον θα βάλει η Alfa Romeo στο πλευρό του Bottas;

FORMULA 1

Ποιον θα βάλει η Alfa Romeo στο πλευρό του Bottas;

FORMULA 1

To φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του μαγικού κόσμου της Formula 1 πλησιάζει στο τέλος του και παρά τη μεγάλη μάχη για τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές, πολλοί έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο 2022.

Advertisement
Advertisement

Τη χρονιά των μεγάλων αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς, που θα ανακατέψουν για τα καλά την τράπουλα. Ξέρουμε λοιπόν τους κανόνες του παιχνιδιού, γνωρίζουμε τις στάσεις στο καλεντάρι των 23 αγώνων (ρεκόρ στην ιστορία της Formula 1), ξέρουμε σχεδόν κι όλους τους μονομάχους. Συγκεκριμένα, 19 από τους 20.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά στον teammate του Valtteri Bottas στην Alfa Romeo Racing. Θέση για την οποία ερίζουν πολλοί υποψήφιοι. Από τη στιγμή που ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις για εξαγορά της ομάδας από την Andretti Racing, τα δεδομένα άλλαξαν ξανά.

Κι όσο κι αν ο Antonio Giovinazzi ελπίζει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κρατήσει τη θέση του για μία ακόμα χρονιά, σε ρόλο φαβορί έχουμε δύο ταλαντούχους οδηγούς της Formula 2. Τον Κινέζο Guanyu Zhou και τον Αυστραλό Oscar Piastri.

Advertisement
Advertisement

Giovinazzi-BahrainTest21-a1000x600

Παρότι είναι δύσκολο να ποντάρουμε σε έναν εκ των δύο (αν και η απήχηση του Zhou στην αγορά της Κίνας καθώς και οι χορηγίες που τον συνοδεύουν αποτελούν δελεαστικό συνδυασμό), ξέρουμε πλέον πότε θα μάθουμε το όνομα του εκλεκτού!

Σύμφωνα με το αφεντικό της ομάδας, Frederic Vasseur, η απόφαση έχει παρθεί. Κι όπως αποκάλυψε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, Canal+, αυτή τη στιγμή οριστικοποιούνται οι τελικές λεπτομέρειες και η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει την Τρίτη μετά το Grand Prix Βραζιλίας – στις 16 Νοεμβρίου.

O Vasseur δεν αποκάλυψε το όνομα του εκλεκτού

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιταλική F4: Ο Μαρκογιάννης έκλεισε τη σεζόν με 3 θετικές εμφανίσεις

Θα εξαγοράσει η Audi τη McLaren;

Advertisement

Hamilton: «Ο Bottas άνοιξε την πόρτα στον Verstappen»