Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι… Hamilton-Rosberg

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι… Hamilton-Rosberg

FORMULA 1

Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι… Hamilton-Rosberg

FORMULA 1

Ο πρόεδρος της Daimler και επικεφαλής της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θεωρεί ιδανικό το δίδυμο οδηγών της Mercedes F1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η σχέση των δυο οδηγών της F1, έχει αρκετές εντάσεις και διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια λόγω συμβάντων στην πίστα αλλά και στα πιτ της Μercedes. Μάλιστα ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff έφτασε στο σημείο να θυμίσει στους οδηγούς ότι μπορεί και να τους… απολύσει αν συνεχίσουν τα παιδιαρίσματα. Από την άλλη το μεγάλο αφεντικό Dieter Zetsche δηλώνει ικανοποιημένος αρκεί να συνεχίσουν να κερδίζουν.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο Lewis Hamilton και στην lifestyle πλευρά της ζωής του που το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο έντονη ο Zetsche  ξεκαθάρισε: «Όσο συνεχίζει να κερδίζει στους αγώνες μπορεί να οργανώσει την υπόλοιπη ζωή του όπως θέλει πάντα μέσα στις θεμελιώδεις αξίες και ιδεώδη της φίρμας μου. Αξιολογώντας το αντίκτυπο που έχει η προσωπικότητά του και η απήχηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον παρακολουθούν 12 εκ. άνθρωποι. Το μόνο στο οποίο διαφέρει από έναν ροκ σταρ είναι ότι πάει γρήγορα και στην πίστα. Αυτό είναι τέλειο. Την ίδια στιγμή ο άλλος οδηγός που είναι εξίσου γρήγορος έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής όντας οικογενειάρχης με παιδί. Πρόκειται για τα δυο άκρα και είμαστε πραγματικά πολλοί τυχεροί που συνυπάρχουν στην ομάδα μας είναι το τέλειο δίδυμο χωρίς καμία αμφιβολία».

Advertisement
Advertisement

Zetsche-ham-rosb640
Hamilton, Rosberg, Zetsche πανηγυρίζουν παλιότερη νίκη του Γερμανού οδηγού

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά που ξεκινά στις 20/3 στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, ο Zetsche τόνισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά, προτιμώ αυτό να συμβεί στον τελευταίο αγώνα με δυο πόντους διαφορά. Δεν είναι όμως δικός μας στόχος να μειώσουμε τη διαφορά, αυτό πρέπει να το πετύχουν οι ανταγωνιστές μας».