Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είπε «όχι» στη Ferrari o Cowell;

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είπε «όχι» στη Ferrari o Cowell;

FORMULA 1

Είπε «όχι» στη Ferrari o Cowell;

FORMULA 1

Η Ferrari διανύει ίσως μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της, με την επιτακτική ανάγκη αλλαγής ρότας να καθιστά απαραίτητες τις ανακατατάξεις.

Advertisement
Advertisement

Με τη φετινή σεζόν αλλά και την επόμενη ήδη στα σκουπίδια, η Scuderia που έχει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης τίτλου κατασκευαστών από το 2008 και οδηγών από το 2007 (Kimi Raikkonen), καλείται να πάρει γενναίες αποφάσεις και σύμφωνα με πολλούς, να στρατολογήσει πρόσωπα ικανά να φέρουν αλλαγή.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Andy Cowell, που πρόσφατα άφησε τη θέση του επικεφαλής υβριδικής μηχανής στην πρωταθλήτρια Mercedes-AMG F1. Ωστόσο, παρά τη φημολογούμενη πρόθεση των Ιταλών να τον ντύσουν στα κόκκινα, πρόκειται για ένα σενάριο που δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την ιταλική βερσιόν του Motorsport.com, o Βρετανός δέχθηκε πρόταση την οποία όμως απέρριψε. Πράγμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη αλλά συζητιέται έντονα στα paddock.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια εδώ πρέπει να προσθέσουμε και μία ακόμα παράμετρο, καθώς ο Cowell είχε προφανώς όρους στο συμβόλαιό του, που του απαγορεύουν να μεταπηδήσει άμεσα σε άλλη ομάδα. Συνήθως η λεγόμενη «gardening leave» διαρκεί έξι μήνες. Άρα ακόμα κι αν ο Cowell πει το «ναι» τώρα, δεν θα μπορεί να περάσει τις πύλες του Μαρανέλο πριν τον προσεχή Μάρτιο.

leclerc-barca-test-2-c1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του Grand Prix Βελγίου

Advertisement

Όταν η McLaren ήθελε δίδυμο Hamilton-Vettel

Με θεατές το Grand Prix του Μουτζέλο

Advertisement