Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Βελγίου

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του Grand Prix Βελγίου

FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Βελγίου

FORMULA 1

H θρυλική πίστα του Σπα φιλοξένησε τον έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, με το Βελγικό Grand Prix να μην είναι ένας αγώνας που θα θυμόμαστε για τις ανατροπές του στην κορυφή, είχε όμως μάχες και «γέννησε» πολλά θέματα για ανάλυση!

Advertisement
Advertisement

Για πέμπτη σεζόν, το F1 Vlog του Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνδυάζοντας χιούμορ με ουσία, το νέο επεισόδιο παρουσιάζει τα προβλήματα μνήμης του Valtteri Bottas, τη διαφορά του Max Verstappen από τους άλλους «ταύρους», εντοπίζει τον Carlos Sainz στα… δυτικά προάστια και επικεντρώνεται στο νέο Βατερλό της Scuderia Ferrari κ.α.

Με τη σταθερή βοήθεια του ειδικού συνεργάτη και ανεξάρτητου αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που μπερδεύει F1 με Moulin Rouge και φτάνει την ανάλυσή του μέχρι… το διάστημα – κι αυτό, με ποδοσφαιρική εσάνς!

Advertisement
Advertisement

Καλεσμένος σε αυτό το επεισόδιο είναι ο οδηγός αγώνων, Ανδρέας Λασκαράτος, που μοιράζεται εμπειρίες από την οδήγηση τέρμα γκάζι στη συγκλονιστική Eau Rouge, μιας και ανέβηκε στο βάθρο στον πρόσφατο αγώνα του European Le Mans Series που έγινε εκεί!

Δείτε περισσότερα, στο video που ακολουθεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το τρομακτικό ατύχημα στο GP Βελγίου (video)

Σχεδόν έτοιμο το καλεντάρι της F1 για το 2021!

Advertisement

Επίσημο: Τελικό καλεντάρι F1, με Τουρκία ανάμεσα στα 17 GP