Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Honda βάζει πλέον στο στόχαστρο τη Mercedes

Ελλάδα 22:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda βάζει πλέον στο στόχαστρο τη Mercedes

FORMULA 1

Η Honda βάζει πλέον στο στόχαστρο τη Mercedes

FORMULA 1

Η θεαματική βελτίωση της υβριδικής μηχανής της Honda, τόσο στον τομέα της απόδοσης όσο και σε εκείνον της αξιοπιστίας, αλλάζει τα δεδομένα για τους Ιάπωνες.

Advertisement
Advertisement

Με την κοινή πεποίθηση στα paddock του μαγικού κόσμου της Formula 1 να θέλει ως πρώτη δύναμη σε αυτόν τον τομέα τη Ferrari και με τη Honda να έχει «προσπεράσει» τη Renault, επόμενος στόχος είναι να «πιάσει» τη Mercedes.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο οδηγός της Red Bull Racing, Pierre Gasly, που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του επικείμενου Grand Prix που θα διεξαχθεί στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό.

«Δεν είμαστε πολύ πίσω από τη Mercedes. Αυτή τη στιγμή η Ferrari ξεχωρίζει σε ταχύτητα στις ευθείες. Στο στόχαστρο πρέπει να βάλουμε τη Mercedes που είναι λίγο πολύ στο μέσο της απόστασης», είπε ο Γάλλος.

Advertisement
Advertisement

Ο Gasly χρησιμοποιούσε και πέρυσι υβριδικές μηχανές της Honda, όντας οδηγός της Scuderia Toro Rosso. Και έχει ξεκάθαρη τάξη μεγέθους για τη βελτίωση που υπάρχει φέτος.

«Είναι πολύ μεγάλο το βήμα βελτίωσης, θα έλεγα σε κάθε τομέα. Από πλευράς απόδοσης έχουμε πολύ περισσότερη απ’ ότι πέρυσι. Από πλευράς αξιοπιστίας, τα πράγματα κυλούν ομαλά για εμάς από το ξεκίνημα της σεζόν, άρα όλα έχουν βελτιωθεί. Θα συνεχίσουμε όμως να πιέζουμε», τόνισε ο οδηγός της Red Bull Racing.