Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Θα κλείσω την καριέρα μου πριν εξαντληθώ τελείως

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Θα κλείσω την καριέρα μου πριν εξαντληθώ τελείως

FORMULA 1

Hamilton: Θα κλείσω την καριέρα μου πριν εξαντληθώ τελείως

FORMULA 1

Την εκτίμηση ότι θα έχει εγκαταλείψει τους αγώνες πριν εξαντληθεί τελείως εξέφρασε ο Lewis Hamilton. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αισθάνεται ακόμη δυνατός και επιθυμεί να συνεχίσει για την ώρα. Προτεραιότητά του παραμένει η επάνοδος της Mercedes στην κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Ο Lewis Hamilton αγωνίζεται από το 2007 στην Formula 1. Είναι ο δεύτερος γηραιότερος οδηγός του grid μετά τον Fernando Alonso, ο οποίος, όμως, είχε και μια περίοδο αποχής δύο ετών από το σπορ. Ο Hamilton ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή της καριέρας του.

Όπως είναι φυσικό, η καταπόνηση που υφίσταται κάθε χρόνο είναι μεγάλη. Όμως, όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον κάνει να σκέφτεται την αποχώρησή του στο άμεσο μέλλον. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται πώς τα χρόνια περνούνε.

Advertisement
Advertisement

Νομίζω είμαι σε μια φάση της καριέρας μου στην οποίαν άνθρωποι με τους οποίους ανταγωνιζόμουν για πολύ καιρό σταματούνε“, δήλωσε ο Hamilton με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης Vettel στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. “Σε λίγο καιρό και ο Fernando [Alonso] δεν θα είναι εδώ. Και ποιος μένει μετά; Θα είμαι ο μεγαλύτερος υποθέτω“, συμπλήρωσε ο Hamilton.

Ο Βρετανός, όμως, σημείωσε ότι για την ώρα άλλα πράγματα τον απασχολούν περισσότερο: “Σκέφτομαι πώς θα βελτιώσουμε το αυτοκίνητο. Ποιον δρόμο να ακολουθήσουμε ώστε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Επίσης με ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα όπως η επίτευξη πολυπολιτισμικότητας στο σπορ”.

Advertisement

Συμπλήρωσε δε, ότι αισθάνεται πως έχει “αρκετή βενζίνη στο ρεζερβουάρ” ώστε να συνεχίσει να μάχεται για όλα τα παραπάνω. «Θα ήθελα να μου έχει μείνει “καύσιμο” όταν θα αποφασίσω να σταματήσω. Δεν θα ήθελα να έχω εξαντληθεί τελείως», ολοκλήρωσε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Vettel: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν (+video)
F1 GP Ουγγαρίας: Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα (+video)
Hamilton: Αγόρασε μερίδιο σε ομάδα του NFL

Advertisement