Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: O κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: O κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα

FORMULA 1

Hamilton: O κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα

FORMULA 1

Ο  Lewis Hamilton  αποκάλυψε ότι συνεχίζει να πάσχει από συμπτώματα του κορωνοϊού, αφού χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά το Grand Prix της Ουγγαρίας την Κυριακή..

Advertisement
Advertisement

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, οδήγησε εξαιρετικά στον αγώνα τερματίζοντας στην 3η θέση και μετά την ποινή που δέχθηκε ο Sebastian Vettel λόγω… βάρους του μονοθέσιου του (το καύσιμο που είχε στην Aston Martin ο Γερμανός ζύγισε λιγότερο από 1 λίτρο και αποφασίστηκε από τους αγωνοδίκες να τιμωρηθεί με αποκλεισμό παρότι είχε τερματίσει δεύτερος) ανέβηκε στην 2η και πήρε το προβάδισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της  Formula 1

Advertisement
Advertisement

Η εξάντληση των 70 γύρων σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό που φαίνεται να τον ταλαιπωρεί ακόμα, προκάλεσαν ζαλάδα στον 36χρονο Βρετανό όταν ανέβηκε στο βάθρο.

Στη συνεντευξη τύπου που ακολούθησε ο Lewis Hamilton  μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό πριν από έναν χρόνο, υποστηρίζοντας πως ταλαιπωρείται ακόμη και παραδέχθηκε πως μετά το Grand Prix της Ουγγαρίας… θόλωσε όταν ήταν στο βάθρο!

Advertisement

«Είχα πραγματικά μεγάλη ζάλη και όλα έγιναν λίγο θολά στο βάθρο. Παλεύω όλο το χρόνο με την υγεία μου, με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα, μετά από αυτό που συνέβη στο τέλος του περασμένου έτους και είναι ακόμα μια μάχη. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ιδιαίτερα γι ‘αυτό, αλλά νομίζω ότι παραμένει. Θυμάμαι τις επιπτώσεις όταν το είχα. Η προπόνηση ήταν διαφορετική από τότε και τα επίπεδα κόπωσης που έχεις είναι διαφορετικά και είναι μια πραγματική πρόκληση. Συνεπώς, συνεχίζω να προσπαθώ να προπονούμαι και να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος ξέρει τι ήταν αυτό σήμερα; Ίσως είναι αφυδάτωση, αλλά σίγουρα δεν είχα αυτήν την εμπειρία μέχρι τώρα. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο», ανέφερε.

Ο Hamilton  βρέθηκε θετικός στην COVID-19 και αναγκάστηκε να χάσει το προτελευταίο Grand Prix του Sakhir τον Δεκέμβριο. Ο Βρετανός επέστρεψε στη δράση στον τελικό αγώνα στο Αμπού Ντάμπι στις 13 Δεκεμβρίου, όπου τερμάτισε τρίτος μετά το αρνητικό τεστ, αλλά ανέφερε ότι αισθάνθηκε τις συνέπειες της νόσου. Την Κυριακή, ανέφερε οτι τα συμπτώματα παραμένουν.

Ο Hamilton θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς οι αγώνες στην Formula 1 θα σταματήσουν για το καλοκαιρινό τους διάλειμμα. Επόμενος αγώνας είναι το GP Βελγίου στις 27-29 Αυγούστου…

Advertisement

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
F1 GP Ουγγαρίας: Ο Vettel αποκλείστηκε για παρατυπία στα καύσιμα
F1 GP Ουγγαρίας: Χάος και νίκη για Ocon!
Η Red Bull τραβάει το σκοινί σχετικά με τη σύγκρουση Verstappen-Hamilton