Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε εξέλιξη τα έργα στα λιμανάκια της Βάρκιζας (+video)

Ελλάδα 10:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε εξέλιξη τα έργα στα λιμανάκια της Βάρκιζας (+video)

ΝΕΑ

Σε εξέλιξη τα έργα στα λιμανάκια της Βάρκιζας (+video)

ΝΕΑ

Οι εργασίες για την κατεπείγουσα αποκατάσταση των πρανών, γίνονται υπό την ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Advertisement
Advertisement

Μετά την εφαρμογή των κυκλοφοριακών  ρυθμίσεων και την ολοκλήρωση της ειδικής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας, ξεκίνησε η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα λιμανάκια της Βάρκιζας.

Οι σχετικές επείγουσες εργασίες υλοποιούνται μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλη για την προστασία των πολιτών, καθώς διαπιστώθηκε υποχώρηση των πρανών. Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν στην άμεση παρέμβαση προκειμένου να μπει τέλος στις επικίνδυνες πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα και να ενισχυθεί η ασφάλεια των πολιτών και των διερχόμενων οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι εργασίες αποκατάστασης, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 4 μηνών.

Πλέον,  θα γίνεται  προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού  (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Advertisement

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
  • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Τρέχει» ο διαγωνισμός για νέα έργα στη Δυτική Αττική
Προχωρά η «έξυπνη διάβαση» πεζών στον Πειραιά
Άλλαξε όψη η Λεωφόρος Κηφισού (+video)

Advertisement