Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Τίποτε δεν αποκλείεται!

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φερστάπεν: Τίποτε δεν αποκλείεται!

FORMULA 1

Φερστάπεν: Τίποτε δεν αποκλείεται!

FORMULA 1

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν απέκλεισε πλήρως το ενδεχόμενο του να οδηγήσει στο εγγύς μέλλον για την Mercedes!

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες για πιθανή μετακίνηση-σοκ του πρωταθλητή στην γερμανική ομάδα άρχισαν να κυκλοφορούν με αφορμή τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Red Bull πρόσφατα.

Αυτός είχε ξεκινήσει με αφορμή το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ. Παρά το ότι η εσωτερική έρευνα της ομάδας αθώωσε τον Βρετανό, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση Χόρνερ ήταν μέρος μίας ιδιότυπης διελκυστίνδας ισχύος εντός της Red Bull για το ποιος θα έχει τον έλεγχο στην ομάδα F1. Η κατάσταση αυτή έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τον πατέρα του Μαξ, Γιος Φερστάπεν ο οποίος εθεάθη στο Μπαχρέιν να συνομιλεί με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ.

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν τον τρίτο αγώνα της σεζόν, ο Γιος Φερστάπεν εξέφρασε την ελπίδα τα εσωτερικά ζητήματα της Red Bull να λυθούν το συντομότερο δυνατόν. Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα εμπρηστικά σχόλια που είχε κάνει ο Ολλανδός εναντίον του Χόρνερ στο Μπαχρέιν.

Από την άλλη, ο Μαξ Φερστάπεν, απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αποκλείσει οτιδήποτε. Ακόμη και μία μετακίνηση στην Mercedes.

«Εάν το σκεφτείτε κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την μετακίνηση του Λιούις στην Ferrari. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι θα συμβεί στην ζωή σου ή τι θα σε επηρεάσει. Έτσι δεν μπορώ να αποκλείσω 100% ότι μπορεί να οδηγώ για την Mercedes στο μέλλον» δήλωσε ο Φερστάπεν.

Advertisement

Φυσικά μία μετακίνηση του Ολλανδού στην γερμανική ομάδα υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν τρέλα. Ο Μαξ έχει για άλλη μια χρονιά το καλύτερο μονοθέσιο στα χέρια του χάρη στην Red Bull. Επιπλέον, η Mercedes δεν δείχνει μέχρι στιγμής εντυπωσιακά σημάδια ανάκαμψης.

«Δεν σκέφτομαι πολύ τέτοια πράγματα» σημείωσε ο Φερστάπεν. «Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στην ομάδα μου και ακόμη πιο χαρούμενος που αποδίδουμε σε υψηλό επίπεδο» υπογράμμισε.

Advertisement