FORMULA 1

F1 GP Μεξικού: Ξύλο στις κερκίδες! (+video)

Ελλάδα 13:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 GP Μεξικού: Ξύλο στις κερκίδες! (+video)

FORMULA 1

F1 GP Μεξικού: Ξύλο στις κερκίδες! (+video)

FORMULA 1

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Μεξικό. Οπαδοί που κάθονταν στις κερκίδες του Foro Sol ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να επέμβει η ασφάλεια της πίστας.

Advertisement
Advertisement

Το λιγότερο ασυνήθιστες για την F1 ήταν οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το GP του Μεξικού.

Οπαδοί οι οποίοι κάθονταν στις κερκίδες του Foro Sol -του γηπέδου μπέιζμπολ μέσα από το οποίο περνάει ο τρίτος τομέας- ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του αγώνα! Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας εξ αυτών επιτέθηκε με γροθιές σε δύο φίλους της Ferrari. Στην πορεία, μάλιστα, δεν δίστασε να χτυπήσει και μία γυναίκα η οποία καθόταν δίπλα τους!

Advertisement
Advertisement

Η άθλια αυτή συμπεριφορά του οπαδού είναι εξαιρετικά πιθανό να προήλθε λόγω της επαφής που είχαν οι Λεκλέρ-Πέρεζ κατά την πρώτη εκκίνηση. Ο Μεξικανός είχε κάνει πολύ καλή εκκίνηση και προσπαθούσε να προσπεράσει την Ferrari από την εξωτερική της στροφής 1.

Ωστόσο ο Τσέκο δεν υπολόγισε καλά και έστριψε νωρίς με αποτέλεσμα να βρει την SF-23 του Λεκλέρ. Η Red Bull σηκώθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε βίαια στο έδαφος. Η ζημιά που προκλήθηκε στο μονοθέσιο ανάγκασε τον Πέρεζ να εγκαταλείψει στον πρώτο γύρο.

Advertisement

Το κοινό ήταν εμφανώς απογοητευμένο. Δυστυχώς οι Μεξικανοί γιούχαραν έντονα τον Λεκλέρ κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων μετά τον τερματισμό. Πριν από τα γιουχαΐσματα, όμως, είχαν προηγηθεί και οι απίστευτες εικόνες που παρακολουθήσατε παραπάνω. Εικόνες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα αντιπροσωπεύει η F1.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οπαδός που βλέπετε να χτυπάει τους φίλους της Ferrari, απομακρύνθηκε από την ασφάλεια εκτός πίστας. Επιπλέον, θα του απαγορευτεί δια βίου η παρακολούθηση αγώνα F1 μελλοντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φερστάπεν: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό!
F1 GP Μεξικού: Κόκκινο 1-2!
F1 GP Μεξικού: Η 16η του Μαξ (+video)