Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Μαϊάμι: Γκολφ και δείπνο

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Μαϊάμι: Γκολφ και δείπνο

FORMULA 1

F1 GP Μαϊάμι: Γκολφ και δείπνο

FORMULA 1

Η προώθηση του GP στο Μαϊάμι από την Liberty έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται πολλές διασημότητες από τον χώρο του αμερικάνικου αθλητισμού. Συγκεκριμένα, η αφρόκρεμα αυτού.

Advertisement
Advertisement

Αρχίζουμε με τον Lewis Hamilton ο οποίος έπαιξε γκολφ για φιλανθρωπικό σκοπό με τον θρύλο του NFL, Tom Brady. Οι δύο επτάκις πρωταθλητές -ναι, συμβαίνει και σε άλλα σπορ- βρέθηκαν στο Miami Beach Golf Club για να συγκεντρώσουν χρήματα προς όφελος διάφορων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα χόμπι του Brady, ενώ ο Hamilton παραδέχτηκε ότι το swing του ήταν λίγο “σκουριασμένο” μετά από τρία χρόνια αποχής. Μαζί τους βρέθηκαν και άλλες διασημότητες, όπως οι Marcus Allen και Brandon Okpalobi .

Advertisement
Advertisement

Στον Lewis Hamilton μάλλον δεν θα αρέσει, όμως, και η προειδοποίηση του Niels Wittich σχετικά με τα εσώρουχα και τα κοσμήματα των οδηγών κατά τη διάρκεια των Grand Prix. Το θέμα είχε ανακινηθεί από την FIA πριν από μερικές εβδομάδες, με τον Hamilton να δηλώνει ότι δεν θα αφαιρέσει κάτι παρά την προειδοποίηση.

Παραμονές του αγώνα στο Μαϊάμι ο Wittich επανήλθε, εκδίδοντας μία οδηγία προς τις ομάδες. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτές είναι επιφορτισμένες να ελέγχουν εάν οι οδηγοί τηρούν τους αγωνιστικούς κανονισμούς, όπως και τους κανονισμούς ασφαλείας της ομοσπονδίας. Επισήμανε επίσης, πως και το προσωπικό της FIA έχει το δικαίωμα να ελέγξει, όποτε κρίνει σκόπιμο, εάν οι οδηγοί ακολουθούν τους κανόνες αυτούς.

Δείπνο με τον Air Jordan

Advertisement

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Pierre Gasly είχε την τύχη να δειπνήσει με το ίνδαλμα της παιδικής του ηλικίας, Michael Jordan. Ο θρύλος των Chicago Bulls εντυπωσίασε τον Gasly με τις γνώσεις του γύρω από το σπορ.

Advertisement

Ήταν μακράν η καλύτερη εμπειρία που είχα στη ζωή μου” δήλωσε ο Gasly. “Με ενέπνευσε πραγματικά. Εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του επίσης. Δεν ήξερα ότι παρακολουθεί F1 τόσο πολύ”. Ο Jordan είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι ιδιοκτήτης, μάλιστα, μιας ομάδας NASCAR, της 23XI Racing. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Gasly δήλωσε πώς ίσως οδηγήσει για λογαριασμό του Air κάποια στιγμή.

Advertisement

Ο Jordan βγήκε φωτογραφία φορώντας ένα από τα κράνη του Gasly. Δεν παρέλειψε, φυσικά, να του υπογράψει και ένα ζευγάρι sneakers που φέρουν το όνομά του. “Σίγουρα η θέση τους είναι στο χρηματοκιβώτιο” σχολίασε ο Gasly μετά το τέλος του δείπνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren: Θα συνεχιστεί η άνοδος της;
F1: Ο Adrian Newey για όλους και για όλα
F1 GP Μαϊάμι: Προεπισκόπηση