Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Λας Βέγκας: Διακοπή με το καλημέρα! (+video)

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(78) "F1 GP Λας Βέγκας: Διακοπή με το καλημέρα! (+video)"
    

F1 GP Λας Βέγκας: Διακοπή με το καλημέρα! (+video)

FORMULA 1

Το ξεκίνημα του αγωνιστικού τριημέρου στο Βέγκας δεν κράτησε και πολύ. Έπειτα από μόλις 12 λεπτά το FP1 διακόπηκε λόγω ενός… καπακιού φρεατίου!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Κάρλος Σάινθ ο οποίος πέρασε επάνω από το συγκεκριμένο καπάκι. Οι διοργανωτές δεν το είχαν βιδώσει και εκείνο έφυγε από τη θέση του χτυπώντας το πάτωμα της Ferrari του Κάρλος.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η διαδικασία ώσπου να ελεγχθούν και να βιδωθούν όλα τα καπάκια φρεατίων που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής. Έτσι το FP2 δεν ξεκίνησε στην ώρα του.

Η F1 ανακοίνωσε ότι η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών θα λάβει χώρα στις 2 τα ξημερώματα τοπική ώρα. Ήτοι στις 12, ώρα Ελλάδος.

Advertisement

Advertisement

Μπορεί η F1 να προωθεί εδώ και αρκετό ως το GP του Βέγκας ως τον απόλυτο αγώνα της χρονιάς. Ωστόσο αυτό το περιστατικό δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη.

Ο Φρεντ Βασέρ ήταν πολύ σκληρός στην κριτική του λέγοντας ότι αυτό το συμβάν είναι απαράδεκτο και κατέστρεψε την Παρασκευή του Κάρλος Σάινθ. Για την ιστορία στα 12 λεπτά του FP1 ταχύτερος αναδείχθηκε ο Σαρλ Λεκλέρ με τις Haas πίσω του.

Στα video παραπάνω μπορείτε να δείτε το περιστατικό από διάφορες οπτικές γωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Liberty: Καινοτομία ή «πατάτα» το GP στο Βέγκας;
F1 GP Λας Βέγκας: Προεπισκόπηση (+video)
FIA: Διορισμός κομισάριου για την F1

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις